Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Pochod proti rakovině vynesl 5 milionů korun

Pochod proti rakovině vynesl 5 milionů korun
zdroj: tisková zpráva

Sobota 11. června byla opět ve znamení podpory, radosti a optimismu. Pražskými ulicemi již pojedenácté prošel Avon Pochod proti rakovině prsu, kterého se letos zúčastnilo více než 10 tisíc lidí. Na projekty boje proti zákeřné nemoci putuje částka 5 milionů korun.

„Děkujeme všem lidem, kteří si v sobotu udělali čas a přišli podpořit dobrou věc,“ říká PR manažerka společnosti  Avon Alena Pytlíčková.

Pod záštitou primátora

„Vybranou sumu rozdělíme našim partnerským organizacím – Alianci žen s rakovinou prsu, Sdružení mamodiagnostiků a organizaci Mamma Help, která díky nám může provozovat bezplatnou Avon linku proti rakovině prsu.“

Avon Pochod proti rakovině prsu se uskutečnil pod záštitou primátora hlavního města Prahy  doc. MUDr. Bohuslava Svobody, CSc. a ministra pro místní rozvoj Ing. Kamila Jankovského.

Pochod odstartoval ve 12 hodin ze Staroměstského náměstí a končil již tradičně ve Žlutých lázních, kde si návštěvníci užili skvělé koncerty Čechomoru a Davida Kollera & Bandu.

Celebrity v čele

„Těší nás, že můžeme opět být partnerem této akce, protože se rádi připojíme k něčemu, co má smysl a pomůže zábavnou formou upozornit na vážnou věc,“ prozradil Lukáš Neuber, výkonný ředitel společnosti Taiko, která bezplatně poskytla Žluté lázně pro pořádání této jedinečné akce.

Kromě tisíců návštěvníků se do pochodových triček s nápisem „JDU“ oblékly i ambasadorky podporující dlouhodobě charitativní aktivity Avonu.

V čele Pochodu tak stanuly Lenka Termerová, Monika Absolonová, Martha Issová, Dara Rolins, Simona Stašová, Aňa Geislerová a Táňa Vilhelmová. Za hlavního mediálního partnera akce, TV Nova, se Pochodu zúčastnily moderátorka Lucie Borhyová a herečka Tereza Brodská.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma