Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Penisové desatero II.

Penisové desatero  II.
zdroj: tisková zpráva

Přinášíme druhou a také závěrečnou část ověřených rad a doporučení na téma jak se nejlépe starat o svůj penis od našeho renomovaného sexuologa Mudr. Ivo Procházky.

Pokračování  prvního dílu

6/ Dopřejte svému miláčkovi co nejmohutnější ejakulaci, přináší nejen úlevu (sperma má při výstřiku rychlost až 50 km/hod!) ale zabrání bolestem varlat. Ta bývá způsobena hromaděním krve v pohlavních orgánech tím, že se muž vzruší, ale nedojde k vyvrcholení.

7/ Nekonzumujte denně větší množství alkoholu. Na rozdíl od menších dávek, kdy může být míra sexuální vzrušivosti naopak mírně posílená, dochází k selhání a jediné, co se  zvedá, je obvykle žaludek. Devastující následky na potenci má zejména pravidelné pití  piva  ve velké míře.

8/ Nenoste příliš vypasované spodní prádlo, zejména ne slipy. Sice se neprokázalo, že to negativně ovlivňuje kvalitu spermií, nicméně pokud je penis „uvězněn“ ve stísněném prostoru, kde ještě k tomu dochází k zvýšené frekvenci potu - hlavně v létě - určitě mu to neprospívá. I proto jsou varlata umístěná mimo tělo, tvorbě spermií totiž vyšší teploty evidentně škodí. Zásadně ve spoďárech“ nespěte (a už vůbec ne v těch, co jste měli na sobě přes den!).

9/ Berte v úvahu, že penis je citlivý nástroj, v němž se nachází spousta nervových zakončení a chraňte ho před „poškozením“. Když s ním někdo umí roztloukat ořechy je to sice efektní, ale raději se podobných excesů vyvarujte, dejte pozor i na drobné oděrky, vznikající většinou následkem až přílišného snažení – ať už sexuálního či masturbačního. Pokud se objeví, dejte si pauzu a namažte místo tišící mastí (Calcium panthotenicum aj.) Zajistěte, aby se do těchto malých ran nedostaly nečistoty.

10/ Neexperimentujte ve snaze dosáhnout maximálního výkonu, buďte opatrní při aplikaci různých znecitlivujících preparátů nanášených na penis, sloužících údajně ke zvýšení výdrže.  Reklamy na zaručeně „echt“ extrakty (nejčastěji na bázi taurinu, výměšků z býčích varlat aj.) co mají umožnit, abyste vydrželi dééééle než baterie Duracell je třeba brát s rezervou.

Mnoho lidí si rovněž nechává operativně odstranit předkožku jen kvůli tomu, že tím sníží citlivost žaludu, podle některých studií tuto proceduru podstoupilo až 80% Američanů! Slibnější efekt však představuje jen v případě, že rychlejší ejakulace souvisí s kratší uzdičkou. Operace však není nijak zvlášť příjemná (ostatně jako všechny) a zadruhé efekt samotné obřízky nemusí být  výrazný a pokud je, tak má spíše krátkodobý účinek.

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma