Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Olej z konopných semen - super potravina pro krásnou a zdravou pokožku

Olej z konopných semen -  super potravina pro krásnou a zdravou pokožku
zdroj: tisková zpráva

Za studena lisovaný olej z konopných semen je nejen zdravou a chutnou potravinou ale i ceněnou surovinou pro farmaceutický a kosmetický průmysl. Konopná semínka jsou přirozeně bez obsahu canabinoidů – tedy i THC. 

Konopný olej je proto vhodný a bezpečný pro děti i dospělé. Olej obsahuje všech 8 esenciálních mastných kyselin. Díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin  a unikátnímu poměru mezi Omega 6 a Omega 3 (3:1) je konopný olej jedinečným zdrojem „zdravých tuků“. Za studena lisovaný 100% konopný olej je ideální přísadou do salátů, pomazánek, nebo jen tak na lžičce pro zdraví.

celá řada Bodycann zdroj: tisková zpráva

LÉČÍ I REGENERUJE

Kosmetika s obsahem konopí zažívá v této době obrovský boom. Jedinečné vlastnosti konopného oleje prostřednictvím konopné kosmetiky vykazují skvělé účinky u různých typů pokožky včetně problematické. Optimální zastoupení mastných kyselin, přirozený obsah antioxidantů, vitamínů, hydratační účinky, velmi dobrá vstřebatelnost – to jsou jen některé z benefitů konopného oleje jako kosmetické suroviny.

Kosmetika s konopným olejem se snadno vstřebává, přispívá k udržení a obnově kožního filmu, tím posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky. Konopná kosmetika je ideální pro každodenní péči o pokožku. Při pravidelném používaní  posiluje přirozené regenerační schopnosti pokožky, působí jako  prevence předčasného stárnutí, mírní vznik vrásek.

fotoskupinaPRtiscali3 zdroj: tisková zpráva

Konopný olej je dermatologicky bezpečný, pokožku promašťuje, zvláčňuje, mírní případné podráždění stejně jako projevy svědění. Správně zvolené konopné kosmetické přípravky mohou být řešením pro každodenní dlouhodobou péči o pokožku s projevy akné, lupénky, atopie a ekzémů. Konopné přípravky ocení i lidé se suchou, drsnou, praskající pokožkou. Vlasové přípravky s obsahem konopí dodávají vlasům lesk a vitalitu, zároveň přispívají k optimálnímu stavu vlasové pokožky. Velmi dobré účinky při péči o namožené svaly, šlachy a klouby vykazují speciální masážní gely a masti s konopným olejem a extrakty.

Vyzkoušejte originální recepturu s křížem od české firmy Annabis.

www.annabis.cz

žádejte ve své lékárně nebo požádejte o objednání

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma