Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Oblečená neoblečená, opálená neopálená

Oblečená neoblečená, opálená neopálená
zdroj: tisková zpráva

Jaro je tu a my abychom šly po zimě zase s kůží na trh. Oblečení se omezuje a pokožka vykukuje. Je libo být jarní bledule nebo dáváte přednost vysluněným beach girls?

V zimě jste mohly schovávat bledou kůži pod legíny, punčochy a dlouhé rukávy. Ale co teď? První sluníčko už je dávno tady, ale vy nemůžete jen tak shodit pletené sukně a vlézt do šortek. Neopálená kůže je možná in na módních molech, ale ne v českých ulicích.

Jak tedy překonat jarní svlékání bez újmy? Počkat až do léta a pak si na pár dní zalézt někam na vesnici, kde vás nikdo neuvidí, a nachytat bronz? Nebo jít raději do solária a „pyšnit“ se pravou barvou oranžády? Je to těžké dilema.

Vrásky za pár kaček

Solárium by se mohlo zdát jako jednoduché řešení. Co je na tom, ohřát se několikrát týdně pár minut na teplých trubkách? Nic se vám nesmyje, opálíte se rovnoměrně. A ještě je proces příjemný. Každá z nás si ale v tomto případě musí sáhnout do svědomí a přiznat si, jak moc jí záleží na zdraví. A na vráskách.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Namazaná třikrát týdně

Samozřejmě jsou ve hře i samoopalovací krémy, ale ty z nás, které je někdy vyzkoušely, moc dobře vědí, jaká mají úskalí. Nesjednocená barva, nažloutlost a kolikrát mají krémy svůj specifický zápach, což rozhodně není žádoucí. Je zde ale jako vždy i dražší alternativa. Najdete je třeba v parfumeriích Sephora, kdy jednotlivé kusy stojí od pětiset do dvanáctiset. Záleží na značce. Tuto možnost vidíme asi jako nejlepší. Bohužel je nutno se krémem mazat ideálně ob den, později, až se barva trochu chytí, stačí jednou za tři dny. A to se prodraží.

Jdi pryč, hnusá zimo!

Můžete se taky sbalit a jet s kamarádkou k moři. Mezi Sněhurkami v kamaších byste byly nepřehlédnutelné.

Už aby období jeden den šortky, druhý den zimní bunda bylo konec. Silonky nejde nosit věčně, že ano.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,570 23,750
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma