Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Oblačno

Nová Miss sestra je brunetka!

Nová Miss sestra je brunetka!
Miss Sestra | zdroj: http://misssestra.cz/

Čtvrtý ročník soutěže Miss sestra má svou vítězku. Tříletou nadvládu blondýnek z předchozích ročníků ukončila historicky první brunetka, Zdeňka Poláčková.

V pátek 14. února 2014 se ve vyprodaném paláci Žofín uskutečnil dlouho očekávaný 5. reprezentační ples Sestry na sál!. Jeho první kulaté jubileum zpestřil již tradičně další ročník soutěže Miss sestra. V pořadí čtvrtou vítězkou soutěže o nejsympatičtější zdravotní sestřičku se stala brunetka Zdeňka Poláčková z FN Motol. „Přihlášku do soutěže jsme probíraly s kamarádkou v práci. Řekly jsme si, že už bylo blondýnek dost a že by to chtělo změnu," prohlásila s úsměvem na tváři nová Miss sestra pár minut po vyhlášení vítězek. Titul 1. vicemiss získala Kristýna Nachtmannová ze společnosti B. Braun Avitum s.r.o. v Plzni, titul 2. vicemiss si odnesla Petra Urychová z téže společnosti v Praze a titul Miss sestra sympatie přiřkli účastníci plesu Pavlíně Migotové z oddělení ARO – NIP ve Zlíně.

miss01 zdroj: http://misssestra.cz/

Svátek sv. Valentýna návštěvníkům plesu Sestry na sál! zpříjemnilo mimo jiné vystoupení hudebních skupin Olympic a Bek Ofis. Večerem hosty provedl herec Pavel Kříž a ze stanice komentátorů XXII. zimních olympijských her na Žofín dorazil i druhý moderátor Vojtěch Bernatský.

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma