Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Noste svetry! Móda jim přeje

Noste svetry! Móda jim přeje
Svetr (ilustrační foto) | zdroj: ThinkStock

Proč? Příjemně zahřejí a jsou zatraceně in.

Zima už pomalu, ale jistě přichází a je na čase obstarat si do šatníku pár trendy kousků. Nakupte si svetry! Móda jim přeje a my nemusíme mrznout. Tato část oblečení byla letos k vidění i na přehlídkách předních světových návrhářů. Nemusíte mít tedy strach, že by se vaše investice minula účinkem.

Na délce nezáleží

Ať zvolíte krátký do pasu nebo delší pod zadek, nikdy nešlápnete vedle. Zkombinujte je s úzkými kalhotami či džínami, legínami nebo černými silonkami. Pokud se rozhodnete pro delší úpletové šaty, zvolte raději tělové nebo černé punčochy a nechte vyniknout své nožky.

Hladký vs. vzorovaný

Každému podle libosti. Líbí se vám spíše hladký? Berte ho. Budete mít aspoň možnost vyřádit se na doplňcích. Pokud zvolíte vzorek, pak například cop. A co motiv, jako například sněhové vločky či sobi? I ty letos frčí, tak se nebojte a zkuste jim dát šanci.

Nebojte se motivů!
Nebojte se motivů!

Barvy, barvy, barvičky

Na podzim i v zimě můžete vyniknout jak v klasické černé, modré, bílé, béžové či šedé, tak i ve výraznějších barvách. Ve žluté budete působit jako optimistické slunce mezi hromadami sněhu. Rozzáříte den sobě i ostatním. Zapomeňte ovšem na neon, ten byl hitem léta. Hořčicová či okrová budou trefou do černého. Pokud si troufnete, vsaďte na odstíny červené, konkrétně rudou či bordó. Je zaručeno, že na sebe přitáhnete pozornost. Máte-li světlejší vlasy, zvolte petrolejovou, dokonale na vás vynikne. Nebojte se ani flitrů, které svetr krásně oživí.

Modrá je dobrá!
Modrá je dobrá!

Kombinujte!

Přepásejte se úzkým nebo širším páskem a nechte vyniknout svůj vosí pas. Můžete zkusit jednoduchý či s výraznou sponou. Nemusíte se bát ani šátků či výraznějších šperků. Do města si obujte kozačky či válenky, do společnosti lodičky. Můžete být sportovní diva i elegantní lady. Podpatky mají navíc i jednu skvělou vlastnost, opticky vám proslouží nohy a zeštíhlí vaši siluetu. Až udeří mrazy, navrch si navlečte koženou bundičku s kožešinou.

AUTOR: Marie Michaleová

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma