Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Nejhubenější český zpěvák Ondřej Ruml si užíval po boku krásných Missek

Nejhubenější český zpěvák Ondřej Ruml si užíval po boku krásných Missek
zdroj: tisková zpráva

Populární zpěvák Ondřej Ruml (30), momentálně zářící v muzikálu Quasimodo, se rozhodl podpořit dobrou věc a zúčastnil se tréninku na již třetí sobotní etapu běžeckého seriálu RunTour České pojišťovny. Ondřeje ale víc než rady od české sportovní špičky Jiřího Magála a Dušana Kožíška zaujaly půvabné Missky. Běh sice nepatří mezi kontaktní sporty, ale Ondřej se do tréninku zapálil natolik, že chvílemi to připomínalo spíše wrestling.

Zpěvák se do aktivního tréninku pustil opravdu s vervou. Přítomnost krásných slečen ho vyprovokovala k dobrým výsledkům. „Ačkoliv na to nevypadám, tak běhám opravdu často. Musím se ale přiznat, že nejvíce na tramvaj,“ prozradil s úsměvem Ondřej Ruml.

Sportovnímu odpoledni nebyla přítomná Ondřejova snoubenka tanečnice Doris Martinez, a tak mohl Ondřej společně s přítomnými pány pokukovat po libereckých Misskách v přiléhavých kraťáskách.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pozadu nezůstali ani přední čeští sportovci Jiří Magál a Dušan Kožíšek, kteří s radostí pomáhali před areálem liberecké zoo s protahováním svalů Miss Liberec Open 2012 Andree Kolářové, 1. Vicemiss Natálii Kotkové a 2. Vicemiss Kláře Kabátkové.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

V Liberci se všichni zapálení sportovci postaví na startovní čáru již tuto sobotu 14. července v 17 hodin u ZOO Liberec – Lidové sady. Své běžecké schopnosti na desetikilometrové trase poměří již zmiňovaní běžci na lyžích Dušan Kožíšek a Jiří Magál.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Doběhne v lepším čase bronzový z olympiády Jiří Magál nebo bronzový z mistrovství světa Dušan Kožíšek? Tipněte si, kdo z nich zvítězí! Kromě profesionálních sportovců se na startovní čáru postaví i herci z populárního seriálu Cesty domů a nebudou chybět účastnice oficiálního tréninku Miss Liberec Open 2012 Andrea Kolářová, 1. Vicemiss Natálie Kotková a 2. Vicemiss Klára Kabátková.

RunTour České pojišťovny má i charitativní rozměr. Vybrané peníze ze startovného, a to minimálně 300 tisíc korun, budou předány během měsíce října, na symbolickém posledním neoficiálním tréninku, Dětskému kardiocentru, které se zabývá především diagnostikou a léčbou vrozených a získaných onemocnění srdce a velkých cév. Splňte si svou výzvu!

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma