Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Občasný déšť

Nejdřív rozchod, pak silný zánět! Manželka Jiřího X. Doležala skončila v nemocnici

Nejdřív rozchod, pak silný zánět! Manželka Jiřího X. Doležala skončila v nemocnici
zdroj: tisková zpráva

Doktorka psychologie Alex Doležalová se stala známou osobností díky svému manželovi Jiřímu X. Doležalovi, se kterým žila dva roky. V Televizi Metropol, kde oba vystupují v pravidelných pořadech, oznámili na Silvestra v přímém přenosu svůj rozchod a do půl roku bude jejich manželství soudně ukončeno.

I přesto že spolu už nežijí a jejich rozchod přinesl spoustu nepříjemností a dohad, stále se jeden na druhého mohou spolehnout. Alex si to potvrdila o víkendu, kdy dostala křeče a musela být okamžitě odvezena do nemocnice.

„Volala jsem Jiřímu, který neváhal a okamžitě mě zavezl na pohotovost do Ústřední vojenské nemocnice. Potom se mnou po Praze sháněl antibiotika a celou dobu se o mně staral,“ popisuje Alex. Křeče se ukázaly jako příčina silného zánětu močových cest, ke kterému Alex přišla během tříhodinové procházky, kdy se vypravila s kamarádkou pozorovat bobry, jak ve Valticích okusují chráněné stromy.

„Šly jsme se projít na chvíli, ale nakonec jsme se rozhodly, že se podíváme na bobry, které jsme vydržely pozorovat přes hodinu“, říká Alex a dodává: „Vrátila jsem se promrzlá a necítila jsem se dobře. I přesto, že jsem se snažila vyléčit bylinkovými čaji, během pár hodin se mi stav natolik zhoršil, že jsem musela na pohotovost.“ I přesto, že má Alex doporučeno odpočívat, tvrdí, že se cítí lépe a svou klientelu v Institutu partnerských vztahů nebude rušit a nastoupí do práce.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma