Dnes je středa 17. dubna 2024., Svátek má Rudolf
Počasí dnes 4°C Skoro zataženo

Neděle není na Nové scéně nikdy líná

Neděle není na Nové scéně nikdy líná
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Populární cyklus scénických čtení LiStOVáNí pokračuje na Nové scéně i v květnu.

V horním foyer se tentokrát můžete těšit na pohádku O princi Čekankovi. Po jejím skončení si navíc s dětmi můžete zážitky z pohádky umocnit prostřednictvím tradiční výtvarné dílny, která na čtení naváže. Domů si tak z Nové scény můžete odnést vlastnoručně vyrobený suvenýr.

Princ Čekanka a jeho věrný oř Zagroškudla se vydávají na cestu za princeznou. Potkají spoustu neobyčejných bytostí - loupežníky, kteří vyloupí cukrárnu, kapra vyprávějícího vtipy, pána, který píchá kolemjdoucí deštníkem a některá další. Nepředvídatelný příběh, který potěší všechny generace! Na představení navazuje tematická výtvarná dílna pro děti i rodiče.

Podívejte se, jak se na Nové scéně LiStuje pohádkami.

Originální pohádka známého českého autora Patrika Ouředníka vystavěná na klasickém schématu, protkaná velkou dávkou jazykové hravosti, vtipu a nonsensu. LiStOVáNí bude tentokrát plné slovních hříček a nečekaných zvratů!

S dětmi se v květnu můžete na Novou scénu vydat také na Dětskou operu Praha a její divácký hit Miniopery autorů Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře.

Koncem května navíc startuje ve Voršilské zahradě za Novou scénou cyklus pravidelných rodinných odpolední Divadelní zahrátky. Od 29. Května se po čtyři neděle můžete s dětmi do zahrady vypravit za pohádkami, dílnami a zážitky všeho druhu. Těšit se můžete třeba na Kašpárka v rohlíku, Dětskou operu Praha nebo Divadlo drak.

Více informací naleznete zde.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,650 23,830
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma