Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Naši vysnění hoši. Ale který je ten pravý?

Naši vysnění hoši. Ale který je ten pravý?
zdroj: tisková zpráva

Už od dětských let nás zajímalo opačné pohlaví. Ve školkách začínaly první lásky a s postupem věku jsme je prožívaly víc a víc dramaticky. Jaké pro nás byly ty hlavní typy, co nás tak braly? Které povahy vítězily a od koho jsme chtěly dostat tu první pusu?

PRINC NA BÍLÉM KONI

Už jako malé princezny jsme si hledaly toho vysněného prince, co nás vysvobodí z moci zlé královny a přijede si pro nás na bílém koni. Připomíná vám to vaše dětství? Nosily jste růžové šatičky, patlaly si na obličej drahé šminky od maminek a doufaly jste, že budete pro svého prince ta nejkrásnější? Ano dámy, to je stará dobrá dětská klasika. Jako malé jsme si myslely, že bude stačit krásná tvář, bohaté šaty a princátko, co si nás mečem vybojuje a odveze na krásný zámek. Obávám se, že v dnešní době už je to trochu všechno jinak. Pokud byste uvažovaly o nějakém tom princi, musely byste být také z královské rodiny a doufat, že vás jeho královská máti schválí. Hold zlatá dětská léta.

Náš vysněný princ
Náš vysněný princ

ROŠŤÁK Z LAVICE

Když už jsme trošku povyrostly, nastal další omyl. Školní láska nebyla také vůbec jednoduchá. Místo toho, abychom si všímaly toho ňoumy, co nám vezme těžkou tašku nebo nám daruje svačinu, tak jsme prahly po tom třídním průseráři a vydatném sportovci. Znáte je, určitě! Frajírek, co se nebojí zlobit o hodinách, pro kterého pětka z testu nic moc neznamená, a který vyniká ve všech sportovních soutěžích, co se ve škole konají. A všechny spolužačky po něm touží a dávají mu opsat ten domácí úkol a vy společně s nimi stojíte v zástupu a doufáte, že si sedne zrovna vedle vás. Další chyba, průserář je přelétavý, zato ňouma na vás bude vzpomínat ještě dlouho.

Zlobiví hoši
Zlobiví hoši

INTELEKTUÁL Z ČAJOVNY

Další level, ke kterému jste průběhem času a školy přešly. Záhadný intelektuál, nosí brýle, zajímá ho politika a zúčastňuje se různých demonstrací. Nevíte, jestli se vám vlastně líbí, ale něco vás k němu táhne. Možná je to ta svobodomyslnost, možná lenonky, co má na nose, anebo je to ta jeho řeč, kterou se zájmem posloucháte, ale vlastně mu nerozumíte ani slovo. Prostě jste ho žraly, protože byl jiný a stejně jste věděly, že si začne něco s tou holkou, co má předlouhé vlasy, pořád stejný výraz a znak míru na prsou.

Záhadní intelektuálové
Záhadní intelektuálové

REALITA

Dnes je zřejmě všechno jinak. Hledáme k sobě partnera, o kterého se můžeme opřít. Kterému se můžeme svěřit, se kterým máme společnou řeč. Který má mnoho plánů do budoucna stejně jako vy. Kterého když vidíte, tak se vám rozzáří oči atd. Teď nastává drtivá otázka, jestli někoho takového doma máte, anebo na něj teprve v hloubi duše čekáte a doufáte, že se někdo takový vůbec objeví.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma