Dnes je čtvrtek 2. května 2024., Svátek má Zikmund
Počasí dnes 19°C Oblačno

Nákupní víkend v Praze? Víme, do jakých obchodních center musíte rozhodně vyrazit

Nákupní víkend v Praze? Víme, do jakých obchodních center musíte rozhodně vyrazit
zdroj: Seventyfour / stock.adobe.com

Chcete si udělat radost novým oblečením, dekoracemi do domácnosti, doplňky a vybavením na zahradu nebo třeba kosmetickými přípravky? Navštivte ta největší nákupní centra v Praze a pořiďte si vše, po čem toužíte. Kam konkrétně se v Praze vydat za nákupy a proč? Přinášíme vám tipy na tři oblíbená obchodní centra. Které z nich vás naláká nejvíc?

Proč navštívit nákupní centra v Praze?

Proč se vydat za nákupy do hlavního města? Důvodů existuje celá řada.

  • V Praze je nejširší nabídka obchodů a leží v ní ta největší obchodní centra v celé
  • Otevírací doba nákupních center je delší než otevírací doba běžných krámků. To se týká také víkendů. Zatímco běžné obchody v neděli bývají zavřené, nákupní centra téměř nikdy nespí.
  • Jakmile vám po nakupování vyhládne, můžete navštívit jídelní zónu a třeba si i zajít do multikina.
  • V nákupních centrech máte větší šanci najít přesně to, co hledá

Westfield Chodov

Značku Victoria's Secret milují snad všechny ženy. Proto je k neuvěření, že až do nedávna se v Česku nevyskytovala její pobočka. Toužíte-li po novém spodním prádle, kosmetice, ikonickém parfému nebo třeba i sportovním oblečení, rozhodně si nenechte ujít návštěvu obchodního centra Westfield Chodov. Nově otevřený obchod Victoria's Secret ale rozhodně není jediným důvodem, proč vyrazit právě na Chodov. Právě Westfield Chodov je totiž jedním z největších nákupních center v Česku. Na ploše přesahující 55 tisíc metrů čtverečních najdete vše, co potřebujete a do centra se snadno dostanete metrem nebo vlastním vozem.

OC Nový Smíchov

Další oblíbené obchodní centrum, které má rozhodně co nabídnout, je OC Nový Smíchov. Toto moderní nákupní centrum bylo postaveno na místě bývalé Ringhofferovy továrny a dokonale zapadá do ostatní zástavby. Díky příznivé otevírací době můžete do OC Nový Smíchov vyrazit kdykoliv během devátou hodinou ranní až devátou hodinou večerní a nakoupit si cokoliv, co potřebujete. Auto můžete nechat v garáži, ale do centra se snadno dostanete také městskou hromadnou dopravou.

OC Palladium

Chcete si prohlídku centra Prahy zpříjemnit nakupováním? Ideální volbou je Palladium, jenž leží na křižovatce ulic Na poříčí, Truhlářská a Náměstí republiky. Největší nákupní centrum Prahy bylo otevřeno již v roce 2007 a pod jeho střechou najdete ty nejoblíbenější obchody. Příjemným bonusem je to, že zavírací doba většiny obchodů je až ve 22:00. Máte tedy dostatek času na procházení Starého města a relaxování u Vltavy.

Informace o nákupních centrech na jednom místě

Zajímá vás, které obchody jsou otevřené v termínu, kdy plánujete svůj výlet do Prahy za nákupy? Chcete se ujistit o tom, že váš oblíbený obchod s oblečením leží v daném nákupních centru? Skvělou webovou stránkou, jež je zásobena informacemi o nákupních možnostech v celé České republice, je mapaobchodu.cz. Kde se dá v obchodních centrech zaparkovat, kolik za parkování zaplatíte, jaké konkrétní obchody se v centru nacházejí a spoustu dalších informací naleznete právě na této stránce.

Než si napevno naplánujete svůj pražský nákupní víkend, zkontrolujte si otevírací dobu jednotlivých obchoďáků, podívejte se na program multikin v daném obchodním centru a nahlédněte do menu restaurací v jídelním koutku. Tak budete mít jistotu, že váš výlet za nákupy proběhne přesně podle plánu a nic vás nezaskočí. Které obchodní centrum navštívíte při své návštěvě Prahy jako první? Povedou vaše kroky do nově otevřené prodejny ve Westfield Chodov, zajedete si do OC Nový Smíchov nebo si po celodenním chození po městě zaskočíte do OC Palladium?

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 2.5.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,010 25,130
USD 23,310 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma