Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Skoro zataženo

Na problémy s pletí kosmeceutická bioklinika do kabelky

Na problémy s pletí kosmeceutická bioklinika do kabelky
Přípravky Oriflame. | zdroj: oriflame.cz

Víte, co to je kosmeceutika? Vůbec to není překlep, naopak, znamená to velký skok kupředu, který kosmeceutice umožňuje cíleně řešit konkrétní problémy pleti pomocí inspirace estetickou medicínou.

Proti zarudnutí pleti, dospělému akné, tmavým skvrnám nebo na povolenou pleť teď budete mít v kabelce novou zbraň, něco mezi kosmetikou a vědeckými metodami estetické farmacie. Název kosmeceutika totiž vznikl spojením slov „cosmetics“ a „pharmaceuticals.“

Je jasné, že naše pleť velmi trpí. Škodí jí stres, znečištění, přemíra slunce a mnoho dalších vlivů. Pleť je navíc první linií obrany našeho těla, která reaguje na škodlivé vnější vlivy vysíláním signálů, jež nastartují regenerační a obranné procesy. Pokud je však důsledkem vnějších vlivů bio-obrana pleti porušena, ztrácí se i její přirozená schopnost ochrany a regenerace. To vše vede k tzv. foto-stárnutí pleti a dalším běžným problémům pleti, které všichni dobře známe.

Vědci ze švédské kosmetické společnosti Oriflame si ale řekli: „Proč neposkytnout i takovým běžným problémům vysoce odbornou klinickou pomoc obsaženou v jednom krému?“ Dlouholetý výzkum vědeckého týmu z laboratoře Oriflame pod vedením výzkumného ředitele Dr. Alaina Mavona poté odhalil nové možnosti řešení konkrétních problémů pleti, pomocí převratného spojení kosmetiky a estetické medicíny. Vznikla tak kosmeceutická řada Bioclinic od Oriflame.

Ta pomocí převratné technologie Cell-InnovTM řeší konkrétní problémy na buněčné úrovni, přímo ve vaší pleti, dodáním potřebných látek přesně tam, kde je vaše pleť potřebuje k obnovení své bio-obrany.

Za technologií Cell-InnovTM se skrývá několik aktivních složek. Patří mezi ně čistý retinol, neboli vitamín A, který je velmi účinný proti stárnutí, zrychluje regeneraci buněk a podporuje tvorbu kolagenu v kůži. Další důležitou součástí technologie je kyselina hyaluronová, jako základní stavební prvek kůže, jež působí jako magnet vody a posiluje přirozenou hydrataci pleti. Vědci z Oriflame navíc objevili, že má vliv na smršťovací schopnost fibroblastů a tím přispívá k vypínání pleti.

Třetí zásadní složkou technologie Cell-InnovTM je unikátní stahující peptid, který napodobuje životní funkce kožních buněk pro zlepšení hustoty pleti. Tento peptid stimuluje fibroblasty k produkci kolagenu, což posiluje stahující schopnosti kůže.

Kosmeceutickou řadu Bioclinic, kterou reprezentuje denní tónovaný krém proti zarudnutí pleti, denní koncentrovaný liftingový krém, noční vyživující liftingový krém, krém pro péči proti akné na den i noc pro dospělou pleť a noční obnovující krém proti zarudnutí pleti nyní doplňuje absolutní novinka, noční zesvětlující krém Fade Away Active Essence Night, který na buněčné úrovni redukuje pigmentaci a vyrovnává tón pleti pomocí komplexu Tone DownTM. Základním obsahem komplexu je dioická kyselina pro zesvětlení pleti a šťovík západní, jež omezuje tvorbu melaninu. Vaše optické omlazení pak zajišťují přítomné flavonoidy. Po 8 týdnech používání jsou tmavé skvrny na pleti viditelně světlejší.

Takže, proč si nedat do kabelky péči o pleť, kterou využívají třeba americké filmové hvězdy v estetických klinikách?

Pro informaci o nákupu kosmetické řady Bioclinic navštivte www.oriflame.cz.

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma