Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Zataženo

Muži narození ve znamení Lva: jak si je udržet?

Muži narození ve znamení Lva: jak si je udržet?
zdroj: tisková zpráva

Hvězdy a karty nelžou…Co potřebuje muž Lev?

1. Staňte se tou nejpozornější a nejvnímavější bytostí pod sluncem. Obdivujte ho, chvalte ho, zbožňujte ho, tleskejte mu a především nesnažte se ho nikdy zastínit! Potřebuje obecenstvo, které s ním bude prožívat jeho dramaticko-romantický život, plný vášnivých emocí, zrad, zklamání, výher a vítězství. Pamatujte si, že on patří k těm nejlepším a vy máte to velké štěstí a poctu s ním sdílet společný život. Potřebuje neustále zažívat pocit, že o něj máte zájem.

2. Pečujte o sebe. Přitahují ho krásné, udržované a náročné ženy. Zapomeňte na všednost a jednotvárnost. Oblékejte se rafinovaně, leč velmi žensky. Žádná skromnost se u těchto mužů nenosí. Obdivují šperky, nákladné doplňky a mírně dráždivé parfémy. Nikdy nepodceňujte maličkosti. Vaše tělo by mělo být dokonalé, bez jediného chloupku, faldíku, kosmetické vady... Dávejte mu najevo svoji hrdost a jedinečnost. Král si zaslouží královnu.

3. Nezapomeňte na základní pravidlo, tento muž potřebuje vždy stát v popředí, ve vašem životě by nemělo být nic důležitějšího než-li ON. Jinými slovy, společný život se točí hlavně kolem něj. Jen obtížně vedle sebe snáší samostatnou partnerku, která by určovala podmínky. Ve vztahu potřebuje on určovat směr a tempo. Touží sice po skutečné partnerce, se kterou by vytvořil rovnocenný vztah, ale ve skrytu duše se bojí nadvlády nad sebou.

4. Vždy potřebuje být první. V partnerství vyžaduje loajalitu, oddanost a především věrnost. Každého případného konkurenta nebo soka okamžitě nelítostně zlikviduje. Neflirtujte! Pozor však, nepatří k partnerům, kteří jsou věrní, rád poučuje, káže vodu a sám pije víno.

5. V době namlouvání je štědrý, nápaditý, romantický, ovšem pokud se mu podaří vás získat, tak si vás uzavře do zlaté klícky a klíček pečlivě uschová na svém svazku. Nedejte se tak rychle ulovit, buďte autentická, náročná a sama sebou. Bude se sice vzpouzet, ale na druhé straně ho to bude motivovat. Potřebuje svou ženu obdivovat, ovšem pozor, nikdy ho nesmíte zastínit.

6. Potřebuje zažívat pocit jistoty, bezpečí, péče a stability. Jen velmi nerad mění své zvyklosti, to se potom může poměrně razantně bránit.

7. Neberte si všechno hned osobně, to byste se utrápila. Vzhledem k tomu, že se příliš orientuje sám na sebe, jeho „sebestřednost“ někdy nezná hranic, tak se může stát, že je necitlivým a bezohledným k potřebám a citům těch nejbližších. V jeho chování se může projevit i netaktnost a nátlak. V těchto okamžicích je lepší nerozdmýchávat již tak rozjitřené emoce a raději se stáhnout ze scény. On se vybouří, zklidní, mnohé věci doputují z rozpáleného srdce do chladnoucí hlavy a potom přijde s obrovskou kyticí a nabídkou na usmiřovací romantickou večeři. Pamatujte si, má úžasný sklon věci nafukovat, přehánět a přehrávat. Většinou to tak nemyslí.

8. Rád lenoší, rozmazluje se a uspokojuje všechny své potřeby. Buďte v tomto směru velmi tolerantní. Pokud má lenošivou, tak po něm nic nechtějte, protože ho akorát rozzlobíte. Naučte se vycítit, kdy má jakou náladu a podle toho s ním „zacházet“. Lev, když chce, tak je úžasně šikovný, manuálně zručný, nápaditý a praktický. Ve svém životě dosáhne většinou vždycky toho, co chce. Když se dostane na výsluní, rád si to užije a dokáže se tam udržet. Podporujte ho a budete na výsluní s ním!

9. Miluje dramata a kulturní život. Pořiďte si nákladnou róbu, nejlépe hned několik a začněte se vzdělávat a orientovat ve všech oblastech kultury. Nejlepší by bylo vrhnout se na studium kulturologie. Pokud snad patříte k umělkyním, tak bezmezně bude oceňovat vaše nadání a talent. Nezapomeňte však, nesmíte být lepší než on, takže jedna pochvala pro vás, ovšem následovat by měly hned dvě pochvaly pro něj.

10. Pamatujte si, že Lev se bude chovat, vystupovat a jednat vždy tak, aby ho druzí měli potřebu obdivovat a napodobovat. Chcete-li si zachovat svoji osobitost, tak se nenechejte strhnout tímto šarmantním jedincem. Pěstujte si svůj jedinečný životní styl a směr, který bude doplňovat a zpestřovat váš společný život. Váš partner to po mnoha letech soužití velmi ocení, protože nesnese pouhou podřízenost, ale miluje i vzdor a hrdý a sebejistý boj.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma