Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Míša Nosková zhubla 20 kilo a drží si nádhernou postavu! Zde je tajemství jejího úspěchu

Míša Nosková zhubla 20 kilo a drží si nádhernou postavu! Zde je tajemství jejího úspěchu
Míša Nosková | zdroj: tisková zpráva

Celoživotní boj finalistky druhé řady Superstar Míši Noskové s nadváhou je jako jízda na horské dráze. Jen co se jí podařilo v minulosti zhubnout, dostavil se nemilosrdný jojo efekt a štíhlá postava byla ta tam. Teď už si váhu víc jak rok úspěšně udržuje s výrobky značky OBEZIN. Míša je živým příkladem, že hubnutí není jednoduché, ale se správnými prostředky a podporou se může podařit všem!

Revoluční produkt na trhu s dietami vás zasytí i donutí pít

Produkt dotažený k dokonalosti dle přání zákazníků je OBEZIN shake. Funguje stejně jako klasický OBEZIN, se kterým Kyklop z Maxim Turbulenc zhubnul přes 50 kilo za půl roku, ale nemusíte polykat tablety. Stačí vypít koktejl, který se tělu snáze vstřebává a účinkuje rychleji. Skvělou chuť vanilky nemá na úkor přidaného cukru a jeho vypití dodá tělu tolik potřebné tekutiny. Tento revoluční produkt můžete koupit jako čtrnáctidenní hubnoucí kúru za zaváděcí cenu 399 Kč!

http://www.obezin.cz/koupit/28/obezin-shake-vanilka-14denni-hubnouci-kura

01 zdroj: tisková zpráva

Zhubněte během měsíce i v pokročilejším věku

Hubnutí začíná být od určitého věku obtížné díky změnám v metabolismu a způsobu ukládání tuků. Lidské tělo se prostě v čase mění a tomu je potřeba adekvátně přizpůsobit dietu. OBEZIN® 45+ je speciálně navržený pro potřeby lidí od 45 let. Při správném užívání je schopen vyrovnat výkyvy glukózy ve vašem těle a tím zabránit hladovým nájezdům na ledničku. Měsíční hubnoucí kúru pro lidi nad 45 let můžete koupit v akci za 598 Kč!

http://www.obezin.cz/koupit/32/obezin-45-mesicni-hubnouci-kura

02 zdroj: tisková zpráva

K podstatnému úbytku váhy stačí pouhý měsíc

Největším nebezpečím diety je pocit hladu a prázdného žaludku. Málokdo je schopen odolat plné ledničce a nebo si lehnout hladový do postele. Doplněk stravy OBEZIN řeší problém hladu pomocí komplexu přírodních viskózních polysacharidů, které vám v žaludku nabobtnají během půl hodiny, a sníží tak významně vaše snědené porce. Vy tak můžete méně jíst a nemusíte hladovět. Měsíční je na prodej za 598 Kč.

http://www.obezin.cz/koupit/22/obezin-mesicni-hubnouci-kura

03 zdroj: tisková zpráva

Zdravá snídaně je základem úspěšné diety

Snídaně je důležitá, protože nastartuje váš metabolismus a bez toho nemůže vaše tělo efektivně hubnout. Proto jsme ve spolupráci s výživovými poradci navrhli produkt OBEZIN® - snídaně. Pohankovo-rýžová kaše bez přidaných chemikálií a cukru je doplněna jablky bez síry, šťavnatými a zdravými plody Moruše bílé a semínky Chia. Jedno balení vám vystačí na 14 dní a jedna zdravá a chutná snídaně vás tak vyjde na pouhých 25 korun. Doplněk stravy OBEZIN® - snídaně můžete koupit v akci za 349 Kč.

http://www.obezin.cz/koupit/21/obezin-snidane

04 zdroj: tisková zpráva

Revoluční hubnutí v pozdějším věku

S přibývajícím věkem je úbytek váhy pomalejší a hubnutí náročnější. Stejně jako klasický OBEZIN 45+  je OBEZIN 45+ shake vytvořen speciálně pro potřeby lidí nad 45 let. Nyní je ale možno koupit ho v podobě revolučního nápoje, který kombinuje stejné výhody jako klasický OBEZIN shake s recepturou určenou pro pokročilý věk. Rychleji se vstřebává, podporuje pitný režim a skvěle chutná. Je to produkt, o který jste si sami řekli! Můžete ho koupit za zaváděcích 399 Kč.

http://www.obezin.cz/koupit/26/obezin-shake-malina-14denni-hubnouci-kura

05 zdroj: tisková zpráva

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,300
USD 23,290 23,470
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma