Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Mezinárodní kadeřnická soutěž Art Image Change International je v semifinále

Mezinárodní kadeřnická soutěž Art Image Change International je v semifinále
zdroj: tisková zpráva

9. ročník mezinárodní kadeřnické soutěže Art Image Change International je v plném proudu! Z výběrového kola, které bylo uzavřeno na konci dubna, postoupilo dvacet čtyři soutěžících z České a Slovenské republiky.

V letošním roce se do výběrového kola přihlásilo 395 soutěžících z České a Slovenské republiky. Zájem o soutěžení je pro Bomton studia, jakožto pořadatele soutěže, velmi potěšujícím faktem.

Když  je práce koníčkem...

Svědčí o tom, že kadeřníky tato soutěž baví a je pro ně v mnohém přínosná. Soutěžní práce výběrového kola byly skutečnou přehlídkou kadeřnického, vizážistického i stylistického umění.

Také v  letošním roce přistoupili soutěžící velmi zodpovědně k základní podmínce soutěže a na každé práci je znát výrazná inspirace aktuálními trendy. Výběrové kolo tak „nasadilo laťku“ poměrně vysoko a odbornou porotu čekalo nelehké rozhodování.

V semifinálovém kole, které proběhne ve dnech 11. - 12. 6. 2011 ve studiu Bomton Centrum krásy v Praze, se utká 24 soutěžících.

Do finále, které se uskuteční v září, postoupí deset soutěžící, přičemž o jedenáctém finalistovi se rozhodne prostřednictvím sms hlasování na webových stránkách soutěže. Průběh soutěže a nejlepší proměny lze sledovat na www.aichi.cz a www.artchange.cz.

Něco  o soutěži...

Art Image Change International (2003 – 2008 Bomton Cup, od 2009 AICHI) je mezinárodní kadeřnická soutěž o nejlepší změnu image, v níž soutěžící předvádějí (buď sami za sebe nebo jako tým) své kadeřnické, vizážistické i stylistické umění.

Soutěžící jsou povinni po celou dobu dodržovat přísná pravidla a podmínky soutěže, které také stanovují doporučené trendy. Modelkami pro semifinálové a finálové kolo soutěže se stávají ženy a dívky z řad veřejnosti, které se do soutěže přihlašují na základě výzvy v médiích.

Soutěž probíhá ve třech neveřejných kolech, přičemž celkový počet bodů ze všech kol se sčítá dohromady. Hodnocení proměn provádí odborná porota ve stejném složení, k níž se ve finálovém kole připojuje také mediální a laická porota. Vyhlášení vítězů probíhá na slavnostním galavečeru, který je pojat jako významná společenská i zábavná událost.

Jména semifinalistů

Na závěr uvádíme v náhodně vybraném pořadí jména všech semifinalistů.

Tadeáš Hubálek, Kralupy nad Vltavou, Praha, Ilona Fryntová, České Meziříčí, Lenka Walderová, Praha, Gabriela Hodinová, Jesenice, Anna Pavlicová, Praha, Peter Ralbovský, Senica, Slovenská republika, Iveta Kmeťová  Banská Bystrica, Slovenská republika, Hana Pauchová, Bohuňovice , Michaela Borovičková, Plzeň-Bory.

Dana Hauptová, Ostrava-Poruba, Michaela Drbohlavová, Praha, Lenka Pospíšilová, Ořech, Markéta Čistá, Praha, Lucie Melová, Rumburk, Alena Gažiková, Roztoky u Prahy, Tereza Šulcová, Praha, Lenka Habartová, Praha, Diana Kratochvílová, Praha, Jana Dušková, Praha, Zuzana Veselá, Planá, Lenka Šourková, Uhlířské Janovice, Alexandra Fialová, Žďár nad Sázavou.  Eliška Pospíšilová, Dobšice.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma