Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 1°C Polojasno

Metoda AUTOS aneb Sám sobě lékařem

Metoda AUTOS aneb Sám sobě lékařem
zdroj: tisková zpráva

Metoda nazvaná autos - z latinského sám - kterou praktikuje jako jediný terapeut Jan Janula je založená na prastarých poznatcích a zkušenostech Východní medicíny, jen přizpůsobených našim poměrům a povaze, přičemž vychází jak z provázanosti fyzického a astrálního těla, tak faktu, že lidský organismus disponuje tak dokonale fungujícím mechanismem, že drtivou většinu chorob zvládne vyléčit vlastními prostředky, bez léků. Stačí mu ukázat cestu, či poskytnout impulz, který potřebuje.

Sezení trvá přibližně hodinu a půl. Počet je individuální, někdy stačí jedno, jindy jich je potřeba několik, podle závažnosti. První část je zaměřena na vyřešení tělesných problémů, které klient vnímá jako obtěžující, neakutními se naopak nezabývá, s mnohými nemocemi se totiž tělo už naučilo žít a je kontraproduktivní je vyvolávat. Nepracuje se s virgulí či jinými mechanickými prostředky, jen přikládáním dlaní na jím označená místa. Tímto způsobem lze efektivně dostat do těla dostatek energie, nezbytné k tomu, aby se nastartovaly procesy vedoucí k rychlému a úplnému k uzdravení, či zbavení se cizorodých látek, které ho obtěžují.

Druhá část je věnována neméně důležitému duševnímu zdraví, kdy pomůžeme mysli zbavit se stresů, depresí, i fobií, mnohdy v ní už od dětství nahromaděných, každý z nás má v sobě spoustu nepříjemných či depresivních zážitků, na které sice dávno zapomněl, nicméně v duši nadále přetrvávají a způsobují potíže. Nedochází přitom ke změně vědomí jako u hypnózy či regresní terapie zaměřené na vracení do minulých životů.

Klient naprosto všechno zcela zřetelně vnímá, účinně spolupracuje s terapeutem a pod jeho vedením sám rozhodne o tom, zda chce ve svém chování či zvycích něco změnit či odstranit. Tímto způsobem lze „vyčistit„ i tak traumatizující zkušenosti jako je znásilnění či týrání. Má vskutku universální použití, je možné provést detailní rozbor snů, jejich pochopení, ty strašidelné lze upravit, aby neměly škodlivý vliv na psychiku, zvlášť účinně působí v oblasti sexu, gayům například pomůže k tomu, aby přijali odlišnou orientaci a netrápili se kvůli ní, lze tímto způsobem upravit i deviantní představ.

Výsledky této metody jsou ohromující i díky tomu, že klient není pasivním pozorovatelem, ale aktivním účastníkem dění a postupně dochází k poznání, že vše, co se v minulosti stalo, ať už dobrého či špatného, mělo smysl a může toho v budoucnosti využít ke svému prospěchu, přesvědčí se i o tom, že ne osud, ale on sám může být tvůrcem svého štěstí. Konečným cílem je dosažení harmonie těla a duše.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,390 23,570
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma