Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Lejla Abbasová se vrací na televizní obrazovky

Lejla Abbasová se vrací na televizní obrazovky
zdroj: tisková zpráva

Ačkoliv se Lejla Abbasová stala matkou teprve v prosinci, TV Barrandov si ji vybrala jako novou moderátorku pořadu Máme dítě, který se po přestávce od 7. dubna vrací na televizní obrazovky.

Ve hře na post nové moderátorky figurovalo několik kandidátek. Vzhledem k zaměření pořadu si však tvůrci vymínili, aby byla dotyčná matkou. TV Barrandov se nakonec rozhodla pro zkušenou moderátorku a novopečenou maminku Lejlu Abbasovou, která přebírá moderování pořadu po modelce Ivě Kubelkové.

S novou tváří přichází i další změny. I nadále se diváci mohou těšit na známé osobnosti, nově si ovšem budou moci hosté pořadu pozvat i své blízké, kteří si podle nich zaslouží titul supermáma, supertáta nebo superdítě. Změní se i kulisy pořadu – vše se nyní bude odehrávat v autentickém a příjemném prostředí mateřské školky, které je každé mamince důvěrně známé.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Mezi prvními hosty pořadu se představí herečka Sabina Laurinová, moderátorka Linda Finková, herečka Jana Bernášková či modelka Lucie Váchová – samozřejmě v doprovodu svých ratolestí. A jak dobře se v rodině znají, odhalí divákům mnohdy velmi zábavná rubrika Zlatíčka.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,450 23,630
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma