Dnes je neděle 28. dubna 2024., Svátek má Vlastislav
Počasí dnes 20°C Polojasno

Lehká a vzdušná, jakou dámskou halenku zvolit do jarního počasí

Lehká a vzdušná, jakou dámskou halenku zvolit do jarního počasí
zdroj: Sinsay.com

Jestliže chcete jít letos s dobou, bude dobré, když do vašeho jarního šatníku zařadíte i lehkou a vzdušnou dámskou halenku. Pokud nejste zrovna módní znalkyně a netušíte, co letos frčí, nevadí. My vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi.

Jaké modely dámských halenek volit na letošní jaro?

Při výběru dámské jarní halenky bychom se měly zaměřit na její střih. Letos budou in kousky v slim fit provedení. Ty totiž dokonale obepnout postavu a zvýrazní ženské křivky. Také kousky v regular fit nebo v relaxed fit verzi nejsou k zahození. Do jarního šatníku můžete letos zakomponovat také dámskou halenku v oversize provedení. Oversize móda je opět na vzestupu, tak toho využijte! Volnější modely dámských halenek jsou tu pak i pro všechny dívky a dámy, které mají rády vzdušné outfity. Důležité ve finále je především to, jak se v jednotlivém střihu halenky samy cítíme. Jedině tak z nás bude vyzařovat ta správná energie. Stylové dámské jarní halenky seženou letos dámy i zde: https://www.sinsay.com/cz/cz/zena/obleceni/halenky. Tady si přijde na své i ta nejnáročnější ženě!

Jaké barvy, motivy či dekorativní prvky vám budou slušet na jarní halence?

Dámské halenky na jaro mohou mít mnoho podob. Dobré bude, když se zaměříme i na jejich barvu. V letošní sezóně budou hrát prim přírodní a pastelové tóny barev. Modrá, oříšková i khaki dámská halenka na jaro tak bude perfektní volbou. Vsadit však můžeme i na černou nebo na bílou klasiku. To jsou pak barvy univerzální, které z módy nevychází. Černé a bílé kousky se také bezvadně hodí do tzv. kapsulových šatníků. Jejich výhodou je to, že je mohou ženy snadno sladit i s jinak pestrobarevným dalším oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. Také dámské halenky na jaro mohou disponovat trendy vzory. In budou letos na jaře ty květinové a také abstraktní. Máte-li raději tradiční vzory, můžete se letos přiklonit ke kostkám nebo k proužkům. To jsou stálice, které se nemění. Co se týče dekorativních prvků, jsou v kurzu ty třpytivé. Ženy je mohou snadno sladit se šperky ve stříbrné nebo zlaté barvě. Zlaté kousky vám budou slušet zejména s modrými blůzkami. Modrá si se zlatou zkrátka rozumí. V takto postaveném outfitu zazáříte!

Podle jakých dalších kritérií volit vzdušné jarní halenky?

Při výběru dámské halenky na jaro hraje svou roli i materiál, z kterého je vyrobená. V letošní sezóně budou v kurzu především kousky z přírodních tkanin. A není se čemu divit. Přírodní látky jsou nejen vysoce módní a prodyšné, ale také jsou odolné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Při výběru jarní halenky dbejte na volbu správné velikosti. Velikost na e-shopu odhalíte za pomoci klasického krejčovského metru. Díky němu změřte obvod vašeho pasu, hrudníku a boků. Výsledné údaje porovnejte s velikostní tabulkou zvolené značky. Různí výrobci mají totiž nuance v číslování. Budete-li správně měřit i porovnávat, snáze trefíte správnou velikost halenky. To už za snahu stojí.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 27.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,150 25,230
USD 23,400 23,520
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma