Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Kupte si Tričko proti rakovině prsu a zachraňujte životy!

Kupte si Tričko proti rakovině prsu a zachraňujte životy!
zdroj: tisková zpráva

Věděli jste, že ročně onemocní zhoubným nádorovým onemocněním prsu v České republice téměř 7000 žen? Díky vašim příspěvkům a osvětě, kterou AVON v této oblasti již patnáctým rokem buduje, jich však na preventivní mamografické screeningy přichází každým rokem více a více.  

A o to jde především, protože čas hraje v případě rakoviny opravdu zásadní roli. Ženy, u kterých se podaří objevit nemoc v raném stádiu, mají totiž téměř 100% šanci na plné uzdravení. Bohužel ne všechny případy pořád ještě končí happyendem. Pomozte nám, aby těch šťastných konců bylo více a žádná rodina se již nemusela vyrovnávat s bolestnou ztrátou maminky, manželky či babičky, ke které nemuselo dojít, pokud by byla nemoc odhalena včas.

Trička proti rakovině se prodávají bez nároku na jakoukoli finanční provizi a jejich koupí přispíváte na výzkum, prevenci a pomoz nemocným ženám. Koupit si je můžete buď v AVON Růžovém obchodě, u své AVON Lady či v síti prodejen partnerů: Sportisimo, C&A, SCANquilt a Home&Cook. Kromě dámské růžové verze je k dostání i pánská varianta a letos poprvé můžete Tričko koupit i v dětské velikosti.

Tričko vám zároveň slouží i jako vstupenka na slavný AVON Pochod proti rakovině, který se uskuteční 6. června. Sraz je tradičně na Staroměstském náměstí ve 12.00, ovšem pozor z důvodu kapacity se již nepochoduje do Žlutých lázní, ale letos poprvé na Rohanský ostrov. Na vystoupení Chinaski, Janka Ledeckého, Děda Mládek Ilegal Bandu, Moniky Absolonové, Tonyi Graves či Davida Deyla se tedy sejdeme tam! Kromě nich tu na vás budou jako každoročně čekat stany s občerstvením, zóna pro děti, beauty zóna a stany partnerů, kde bude probíhat doprovodný program. 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,300
USD 23,290 23,470
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma