Dnes je pondělí 6. května 2024., Svátek má Radoslav
Počasí dnes 10°C Oblačno

Kožené kouzlo – podívejte se na všestrannost kožených šatů

Kožené kouzlo – podívejte se na všestrannost kožených šatů
zdroj: Envato

Hledáte-li do vašeho šatníku neotřelý a stylový oděv, můžete ho letos zkusit oživit koženými šaty. Dámské šaty v koženém či v koženkovém provedení jsou elegantní a dodají každému outfitu patřičný šmrnc. Na následujících řádcích vám prozradíme, jak kožené šaty nosit, aby byly vaše outfity dokonalost sama.

Proč letos vsadit na dámské kožený šaty a pro koho jsou určené?

Dámské kožené šaty mají mnoho předností. Nosit je mohou ženy všech věkových kategorií. Vždy záleží na tom, jaký střih šatů si zvolíme. Dámy y měly střih kožených šatů ideálně přizpůsobovat typu své figury. Dobře vybraný model šatů dokáže totiž vkusně zvýraznit naše přednosti a naopak upozadit drobné nedostatky. V módě lze čarovat, jen je třeba znát ty správné triky. Kožené šaty využijete na různé druhy událostí. Vzít si je můžete do práce, do společnosti i na oslavy. Blýsknete se s nimi také na posezení s kamarády či na rande. Kožené šaty mohou mít rockový nádech, ale také elegantní nádech. Pojďme se na jednotlivé kousky podívat pěkně zblízka. Pro inspiraci se na trendy modely podívejte např. i zde: https://answear.cz/h/kozene-saty. Tady si přijde na své i ta nejnáročnější z vás!

Jaké modely dámských kožených šatů budou letos v kurzu?

Dámské kožené šaty mohou mít mnoho podob. V letošní sezóně budou in kousky s rozparkem. Jeho délku můžete přizpůsobit vaší figuře. Kožené šaty můžeme kupovat na ramínkách i bez nich. Dámám s širšími rameny budou lichotit kožené šaty s tenkými špagetovými ramínky. Vsadit mohou také na střihy šatů bez ramínek. Letos pak budou in i kožené dámské šaty s páskem. Pásek dokonale rozdělí vaši figuru a zvýrazní vaše ženské křivky. Kožené šaty mohou mít na sobě i nejrůznější šněrování nebo průstřihy. Ty se mohou objevit klasicky v dekoltu, ale také v oblasti boků, šíje či ramen. Jednotlivý model šatů si tedy vyberte i podle toho, na co se samy cítíte a na co máte odvahu. Do business prostředí unosíte spíše decentnější kousky s krátkým rukávem. V módě budou např. typy s lesklými prvky. Ty pak můžete snadno sladit i s dalšími šperky ve vašem pracovním outfitu.

jake-modely-damskych-kozenych-satu-budou-letos-v-kurzu zdroj: Envato

S jakým dalším oblečením, obuví a s kterými doplňky letos nosit kožené šaty?

K dámským koženým šatům se perfektně hodí blejzry či denimové bundy. Ty mohou mít na sobě i zdobené knoflíky či cvočky, které mohou korespondovat také s designem kožených šatů. Ke koženým šatům vám budou letos slušet dámské sandály na vyšší robustní platformě. Dobrou volbou budou také dámské lodičky nebo mokasíny. Do ležérních outfitů můžete ke koženým šatům přidat např. i dámské sneakers. V kurzu budou kotníkové i nízké modely dámských tenisek. Opravdovým trhákem však budou kousky na silné platformě. Módní kousky vám nabídne oblíbená značka Liu Jo na Answear.cz. Do elegantně laděných outfitů zase můžete ke koženým šatům obléci pohodlný dámský kabát či jarní trenčkot. Aby byl váš outfit s koženými šaty vyšperkovaný do posledního malého detailu, můžete do něj přidat i stylové doplňky. Volit můžete malá psaníčka s lesklou sponou či velké dámské tašky s kovovými cvočky. Ty zase dodají vašemu outfitu rockerský nádech.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 6.5.2024 Exchange s.r.o.

EUR 24,960 25,040
USD 23,210 23,350
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma