Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Občasný déšť

Konečně jsem připravena mít sex, šokuje sedmdesátiletá panna

Konečně jsem připravena mít sex, šokuje sedmdesátiletá panna
zdroj: tisková zpráva

VIDEO. Kabaretní zpěvačka hledá vysokého, snědého a pohledného muže. Tak by mohl znít inzerát optimistické Pam Shaw, který by s největší pravděpodobností zaujal nejednu osamělou duši. To by ale nesměl pokračovat slovy, že dané láskychtivé dámě je sedmdesát let, je stále pannou a touží pouze po milionáři, píše Daily Telegpraph.

Energická zpěvačka, která vystupuje pod jménem The Sexational Pam, vždy dávala přednost kariéře před láskou a neuznávala sex před svatbou.

Po letech prožitých v celibátu se ale Britka rozhodla, že je připravena najít toho pravého muže pro život. „Moje standardy jsou stále velmi vysoké. Doufám, že bude vysoký, snědý, pohledný a bude milionář. Cítím, že jsem připravená vdát se a jít s mužem do postele. Nikdy přeci nejsme příliš staří na to, co chceme dokázat,“ nechala se slyšet Pam.

Ve svých nejlepších letech Pam vystupovala i s takovými hvězdami jako jsou Tom Jones nebo Roger Moore, i přesto kouzlu sexu nepodlehla a svou nevinnost šetří pro toho pravého.

„Chlapi viděli, jak jsem na pódiu oblečená, a mysleli si, že to se mnou bude jednoduché. Ale já jsem se nikdy intimně nesblížila s mužem, kromě líbání,“ říká Pam, která dlouhou dobu žila se svou maminkou Lilian, jež v roce 1995 zemřela ve věku úctyhodných 97 let.

„Lidé mi nevěří, když jim řeknu, kolik mi je. Myslím, že tak skvěle vypadám proto, že jsem se nikdy nevdala a neměla jsem děti. Jsem vtipná a plná energie a těším se, že budu skutečným úlovkem,“ dodává usměvavá žena.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Čeká na Pam princ, který energickou dámu schová pod svá ochranná křídla, zasvětí ji do tajemství vášně a zahrne ji bohatstvím?

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma