Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Slabý déšť

Když peněženka před výplatou zívá prázdnotou, pomůže rychlá půjčka

Když peněženka před výplatou zívá prázdnotou, pomůže rychlá půjčka
zdroj: tisková zpráva

Nejste nejspíš jediní, kdo na svém bankovním účtu nemá rezervní miliony, statisíce, ale ani tisíce korun. Jste na začátku své kariéry v prvním zaměstnání, měli jste v poslední době větší výdaje, nebo prostě jako řada jiných Čechů žijete od výplaty k výplatě. Když se pak objeví nenadálé výdaje, často máte na ně před výplatou nedostatek financí. Řešení nabízí rychlá půjčka.

Když žijeme od výplaty k výplatě, dokáže nás zaskočit nenadálá bolest zubů a nutnost navštívit zubaře, dcera, která nečekaně již v létě přinese požadavek na zaplacení lyžařského kurzu, syn, kterému se se spolužákem podařilo ve škole míčem rozbít vchodové dveře, i třeba porucha na autě. Ne vždy máme po ruce rodinu, od které bychom si mohli krátkodobě půjčit, nebo si od rodiny půjčovat ani nechceme. V těchto chvílích je dobré mít po ruce vhodného partnera, který nám půjčí do nejbližší výplaty. Takovým je Cool Credit a jeho Rychlá půjčka.

Kolik mi v Cool Credit půjčí?

Výše půjčky v Cool Credit nahrává prověřeným klientům. S každou další půjčkou si máte možnost půjčit větší obnos. I když vykrývání nedostatků peněz do výplaty pomocí půjčky by se rozhodně nemělo stát pravidelností. Pokud zjistíte, že jste v této situaci, hledejte možnosti, jak ji zlepšit dlouhodobě nebo trvale.

V Cool Credit vám poprvé půjčí 8000 Kč. Minimální výše je 1000 Kč. Pokud si budete půjčovat opakovaně a budete mít za sebou dobrou platební morálku, můžete si při páté půjčce půjčit již od 16 000 do 20 000 Kč. Splatnost Rychlé půjčky Cool Credit je od 5 do 30 dnů. Délku si nastavujete při žádosti o úvěr.

Rychlá půjčka do výplaty je skutečně řešení k nezaplacení

Občas se něco pokazí a vy potřebujete peníze navíc skutečně extrémně rychle. Z Cool Credit to lze do několika minut. Dokonce, v případě, že máte účet ve stejné bance jako Cool Credit, je můžete mít na svém účtu připsány peníze z půjčky již do 15 minut.

Nikam nemusíte chodit a nečeká vás ani žádná otravná administrativa. Stačí vyplnit jednoduchou žádost o půjčku online. K té pak zašlete kopii občanského průkazu a výpis ze svého bankovního účtu. Během chvilky se dozvíte, jestli byla vaše žádost o půjčku schválená. Online ji odsouhlasíte a peníze již putují na váš účet.

Co když máte škraloup v některém z registru?

Problémem může být pouze to, pokud je vůči vám vedena exekuce nebo jste v insolvenci. Do jiných registrů Cool Credit nenahlíží. Takže pokud máte záznam v Centrálním registru dlužníků, v SOLUS, NEKI nebo v BRKI, nebudete to důvodem k zamítnutí vaší půjčky. Naopak se dá říct, že Rychlá půjčka Cool Credit pomáhá řešit finanční problémy i lidem v rejstřících. Půjčujte si odpovědně, ale nebojte se využít rychlou online půjčku. Její poskytovatel, Cool Credit, je licencován Českou národní bankou.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma