Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Kde všude se dá seznámit?

Kde všude se dá seznámit?
Seznámení | zdroj: ThinkStock

Míst je opravdu hodně a holek k seznámení ještě více, tak do toho!

I když se to na první pohled nezdá, míst k seznámení je opravdu hodně. Někdy jsou to veřejná místa, doporučené kamarády, ale občas jsou to i místa, které byste nečekali. Pojďme se na některé z nich spolu podívat.

Škola

Velmi časté místo prvních lásek. Předtím tedy ještě u někoho školka. Ale vraťme se k té škole. Kdo nebyl nikdy zamilovaný do spolužačky nebo holky z vedlejší třídy. Tohle místo je ideální, protože do školy se chodí každý všední den, na výšku většinou taky dost často. (smích) Máš určitěkamarády, kteří ti můžou pomoct s balící fintou. A občas se můžeš i předvést s vědomostmi u tabule nebo dát opsat tahák či domácí úkol. To pak stoupneš v očích té, po které toužíš, ani nevíš jak.

Při sportu – bazén, fotbalové hřiště, taneční akce

Je to další místo častého randění i prvního zamilování. Bazén, hřiště a další sportovní aktivity. Každý si chce odpočinout a bavit se. Každý je tu uvolněný a ve dvou se to lépe táhne. Můžete se podporovat i hecovat. Navzájem si pomáhat a radit. A tanec? Která holka by nemilovala film Hříšný tanec a ladné pohyby s tanečníkem na parketu. A který kluk by odolal tanci tělo na tělo?

Zaměstnání

Ať už pracuješ v kanceláři, v obchodě či ve službách, denně určitě potkáváš spoustu lidí. A také s nimi komunikuješ, řešíš s nimi každodenní povinnosti. I z povinnosti pak může být posléze něco víc. Taky přímo v té kanceláři může sedět poklad a ty o tom třeba ještě ani nevíš. Zkus se někdy dobře podívat a možná budeš mile překvapen.

Internet

V dnešním zrychleném světě plném techniky je to velmi oblíbené místo seznámení. Ovšem někdy je dobré dát si pozor, že kdokoliv, kdo sedí na tom druhém konci, se může vydávat za někoho jiného, vodit tě za nos nebo si jen užívat volný čas nezávazným povídáním. Naopak ale v mnoha případech i tady na internetu se dá najít holka do nepohody a budoucí přítelkyně.

Na akci – narozeniny, svatba, bar, diskotéka

Toto místo je také dost časté. Uvolněná atmosféra, hudba, kamarádi, občas samozřejmě také alkohol. To vše odhazuje zábrany a rozvazuje jazyk. Člověk ani neví jak a začne se bavit s krásnou neznámou a ráno najde její telefonní číslo v kapse od košile. Určitě doporučuji zavolat, ale tentokrát zkusit třeba schůzku v cukrárně.

Příroda

V dnešní době už méně časté místo k seznámení, ale stále se najdou páry, které se potkaly třebav parku, v lese, když šly na houby nebo si zaběhat. Někdy také u moře nebo na horách. Na přírodě je super, že lidi sbližuje víc, než si myslí. A romantika a západ slunce nebo takový piknik v trávě a noční pozorování hvězd udělají také své.

Na pláži rozhodně najdeš velký počet žen, které by stály za hřích...
Na pláži rozhodně najdeš velký počet žen, které by stály za hřích...

Kulturní akce – koncert, kino, divadlo, výstava

Opravdu přínosné místo pokud hledáš partnerku se stejným nebo podobným zaměřením, koníčkem či vášní… Kde jinde bys našel zarytou rockeru než na koncertě tvé oblíbené rockové skupiny. S takovou partnerkou se pak nebudeš muset hádat, že každý trávíte volný čas jinak, protože budete mít stejné zájmy a to je přece super, ne?

Náhodné místo

Tato poslední kategorie patří mezi mé oblíbené. Nikdy nevíš, kde můžeš tu pravou potkat. Proto existuje jedno velmi moudré přísloví, které zní: „Vždy se usmívej, protože nikdy nevíš, kdy a kde se do tvého úsměvu někdo zamiluje.“ Takže opravdu to zkus, úsměv na tvář a klidně se můžeš se svou vyvolenou srazit před supermarketem u domu, kam chodíš každý den. Hlavně jí nezapomeň pomoct posbírat ten nákup, který rozsype, když se s tebou srazí.

AUTOR: Michaela Michalíková

Obrázek zdroj: StudentPoint.cz

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,300
USD 23,290 23,470
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma