Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Kde si půjčit 10 000 Kč na účet do 15 minut

Kde si půjčit 10 000 Kč na účet do 15 minut
zdroj: Tisková zpráva

Čelíte nečekaným výdajům, nebo vám stále nedorazila výplata? Na obtížnou situaci nemusíte být sami, pomoci vám může rychlá půjčka, která je kompletně online. Její vyplacení navíc probíhá během pár minut i o víkendu, takže nebudete muset čekat na všední den. Velmi rychle tak zvládnete pokrýt alespoň základní výdaje, než vám dorazí peníze ze zaměstnání.

Nečekáte dlouho, do 5 minut máte jasno

Abyste mohli svou situaci řešit co nejdříve, posuzuje poskytovatel všechny přijaté žádosti ihned. Pokud jste uvedli potřebné informace, dělí vás od výsledku doslova jenom chvíle. Obvykle totiž nezabere vyhodnocení déle než 5 minut, díky čemuž se obratem dozvíte, zda-li a kdy půjčku 10 000 Kč dostanete. Informaci vám nebankovní společnost zašle do SMS zprávy a také na email.

Půjčka 4 000 Kč bude vyplacena do 10 minut

Jakmile vám je žádost o online úvěr schválena a podepíšete na dálku smlouvu (pomocí SMS kódu), nebrání nic samotnému vyplacení finančních prostředků. Ať je všední den nebo víkend, převede vám je poskytovatel na účet ihned, a obvykle je tak můžete začít využívat do 10 minut. Díky okamžitým platbám to navíc platí i v případech, kdy máte jinou banku.

Finanční prostředky lze použít na cokoliv

Protože se jedná o bezúčelový úvěr, není nutné nikomu říkat, na co peníze použijete. Potřebujete zaplatit opravu telefonu, nakoupit potraviny, nebo uhradit složenky za energie? Žádný problém, půjčku 10000 Kč získáváte na cokoliv a záleží tak pouze na vás, na co peníze využijete. Klidně s nimi můžete uhradit vícero menších nákladů, a když vám něco zbude, nechat si na splátku.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma