Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 10°C Polojasno

Kam v jarních měsících na rande?

Kam v jarních měsících na rande?
Co tak na kolo? | zdroj: ThinkStock

Dochází vám inspirace, co všechno spolu můžete podniknout? My vám rádi poradíme!

Někdy to dá opravdu zabrat, aby byl člověk každý víkend originální. Trochu zábavy a společné podnikání akcí je pro vztah vždy bonusem, neboť se spolu nenudíte. Navíc můžete poznat nové lidi a nová místa, získat vzrušující zážitky a v neposlední řadě také máte na co vzpomínat. No jo, jenže kde pořád brát nápady, když se ve vašem městě nic neděje? Inspirujte se!

Gurmáni

Vyhlídněte si nějakou louku u zámku nebo uprostřed lesů a nezapomeňte si vzít velkou a pohodlnou deku. Francouzský piknik po česku spočívá v ingrediencích, jako je lahvinka kvalitního vína, několik druhů sýra nakrájeného na kostičky, bobule sladkého hroznového vínaa křupavá bageta. Bon appétit!

Randění na louce k jaru prostě patří.
Randění na louce k jaru prostě patří.

Kuchaři

Že láska prochází žaludkem, všichni víme. Ale co takhle si uvařit společně? Pro začátek vymyslete něco jednoduššího. Ukuchtěte si jablečný štrúdl z listového těsta nebo italskou pizzu ve tvaru srdíčka. Bude vám tak více chutnat.

Průzkumníci

Prozkoumejte na internetové mapě vaše okolí a to místo, které se vám bude zdát zajímavé, navštivte. Kolikrát se takhle lidem podaří najít krásná místa. Někdo objeví romantickou studánku uprostřed lesů, jiný zase například historickou památku, časem ztracenou a zapomenutou.  

Prozkoumejte okolí vašeho bydliště, sami budete překvapení, jaká místa objevíte.
Prozkoumejte okolí vašeho bydliště, sami budete překvapení, jaká místa objevíte.

Pivaři

Sednout si na zahrádku restaurace a ochutnávat lahodný chmelový mok, k tomu jarní sluníčko přímo vybízí. Najděte si ve vašem městě nějaký pivovar nebo restauraci, které mají nabídku nových nebo netradičních druhů piv. Degustujte, konzultujte a diskutujte nad novými chutěmi.

AUTOR: Daria Nebeská

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,470 23,650
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma