Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Jaro 2010: značky, které budou IN

Jaro 2010: značky, které budou IN
zdroj: tisková zpráva

Žhavé módní hity z aktuálních kolekcí sezóny jaro 2010 představil na fashion show Proměny obchodní dům My Národní.

DESIGUAL: značku založil v roce 1984 mladý návrhář Thomas Mayer a v současné době tato firma zaměstnává po celém světě 1700 lidí 25 různých národností. To se odráží i v jejím mottu, které zní: „nebýt stejní“. Také proto jsou modely značky Desigual plné života, barev a vzorů. 

SPRINGFIELD: značka byla založena v roce 1988 s cílem vytvořit moderní, městské a pohodlné oblečení vyrobené v souladu s těmi nejpřísnějšími nároky na kvalitu. Tým designerů vytváří svou vlastní interpretaci trendů.

CORTEFIEL: jedna z předních španělských módních značek se širokou škálou sortimentu pro muže a ženy. Společnost byla založena v roce 1880 jako malá galanterie. S postupem času se vypracovala na oděvního producenta.  

TRUCCO: renomovaná španělská módní značka, která vyrábí a distribuuje dámskou módu již téměř 20 let. Koncept značky TRUCCO spočívá v přitažlivém designu vyrobeném z prvotřídního materiálu, to vše za dostupnou cenu.

LEVI’S: v roce 1853 se zrodila značka, která se stala průkopníkem džínové módy, Levi’s, a již mnoho let se řadí mezi přední výrobce elegantně sportovního oblečení a doplňků. Klíčové hodnoty této značky jsou empatie, originalita, integrita a odvaha.

SALSA: značka Salsa je volbou pro každého, kdo má rád současný světový trend. Zákazníkům nabízí kompletní sortiment džínů, oblečení a doplňků ve více než 30 zemích. 

ANDY WARHOL: značku vlastní výrobce džínové módy Pepe Jeans. Modelům zasvěceným pop-artové kultuře dominují motivy Marilyn Monroe a Campbellových polévek. 

ADIDAS ORIGINALS: tato značka je symbolem výročí 60. let existence značky Adidas a vyznačuje se pohodlným a nápaditým oblečením pro mladé. 

DIESEL: značku založil Renzo Rosso v roce 1978. Obklopil se kreativními a talentovanými lidmi a společně s nimi pak pro Diesel vydobyl přední místo mezi ostatními návrhářskými firmami. 
 
ESPRIT: značka, která vedle oblečení produkuje také doplňky, obuv, klenoty a mnoho dalšího. Jako jedné z mála značek se jí daří držet krok s rychle se měnícími módními trendy.

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma