Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Oblačno

Jakou čepici zvolit, abychom byly tuto zimní sezónu trendy?

Jakou čepici zvolit, abychom byly tuto zimní sezónu trendy?
zdroj: Tisková zpráva

Jestli-že chceme být v letošní zimní sezóně trendy, měly bychom tomu přizpůsobit i naše módní doplňky. Jedním z nich je i zimní čepice. A právě na ty se teď podíváme pěkně zblízka. Čepice je nejen funkční, ale také vysoce módní doplněk, který zaujme hned na první pohled. Na jejím výběru záleží, jak bude celkový outfit vypadat. Jestli-že si s výběrem čepice nevíte rady, nevadí. Na následujících řádcích si povíme, podle čeho čepici vybírat, jak ji kombinovat s ostatními prvky outfitu a jaké barevné modely budou v letošní zimní sezóně v kurzu. Čtěte a inspirujte se!

Podle čeho vybírat zimní čepici?

Zimní čepici můžeme vybírat na základě nejrůznějších kritérií. Existují trendy čepice s podšívkou i bez ní. K mání jsou elegantní i sportovně laděné kousky, záleží tedy i na tom, kam si chceme s čepicí vyrazit. Na trhu jsou k sehnání čepice nejrůznějších tvarů. Mohou také disponovat různými dekorativními prvky a ozdobami. Měly bychom mít také na mysli, že vybrané doplňky by k sobě měly barevně ladit. Jestli-že máme tedy ve skříni šály, nákrčníky a boty převážně v hnědé barvě, bude dobré vybrat k nim i čepici v zemitých odstínech. Ty budou ostatně v letošní zimní sezóně opravdovým trhákem. O barvách si však více povíme v následujícím odstavci. Čepice lze vybírat také podle tvaru našeho obličeje nebo podle délky našich vlasů. Rozměrnější čepice s prodlouženým koncem budou slušet zejména dlouhovláskám, klasické kratší čepice pak ocení spíše ženy s kratším sestřihem. Máme-li kulatý tvar obličeje, budou nám slušet asymetricky řešené čepice, popř. i módní barety. Hranatý obličej pak skvěle vynikne s vysokou čepicí, která dokáže opticky prodloužit tvář. Oválné tváři bude zase slušet symetrický tvar čepice. Máte-li srdcovitý tvar obličeje, můžete vsadit na trendy čepice, které lehce spadají do čela.

eobuv_Jakou čepici zvolit, abychom byly tuto zimní sezónu trendy_zeny.tiscali (2) zdroj: Tisková zpráva

Jaké barvy, vzory, motivy a zdobení budou v letošní zimní sezóně v kurzu?

V letošní zimní sezóně budou hrát prim zejména pastelové a přírodní odstíny. Kanárkově žlutá, pistáciová i krémová čepice tak bude tím správným řešením. Letos budou v kurzu také chlupaté prvky, jako jsou např. bambule, které lze snadno sladit s chlupatým límcem naší bundy. Zaměříme-li se na vzory a motivy, povedou zejména ty zvířecí. Milovníci extravagantních kousků tak mohou sáhnout po zebrované, leopardí nebo krokodýlí čepici. Elegantním outfitům pak budou slušet i čepice, které jsou poseté perličkami či drobnými třpytivými kamínky. Ty lze pak snadno ladit i s našimi náušnicemi, hodinkami a dalšími šperky.

Jak sladit zimní čepici se zbytkem našeho outfitu?

Jelikož je zimní čepice módní doplněk, měla by dokonale ladit s ostatními prvky našeho outfitu. K sukním a šatům se tak hodí i zdobenější modely dámských zimních čepic. Na sportovním aktivity pak dívky a ženy volí často minimalistické kousky dámských čepic. Zvolíme-li čepici v jednobarevném provedení, můžeme ji kombinovat i s pestrobarevným oblečením, popř. s oděvy se vzory a motivy. Výraznější čepice v pestrobarevném provedení pak snadno sladíme s decentním jednobarevným oblečením. Budete-li se řídit tímto heslem, nemůžete šlápnout vedle. Velmi dobře působí i to, je-li vaše čepice vyrobená ze stejného materiálu, jako další látkové doplňky. Dále záleží i na struktuře módních doplňků. V ideálním případě ladíme hladké čepice s hladkou šálou a rukavicemi, žebrované modely zase s těmi žebrovanými. Čepici s chlupatou bambulkou pak vkusně doplníme i bundou a rukavicemi s chlupatými prvky.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma