Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Jaké plavky pofrčí letos v létě?

Jaké plavky pofrčí letos v létě?
Plavky | zdroj: tisková zpráva

Čas rychle běží, a proto je nejvyšší čas zapřemýšlet nad tím, v jakých plavkách v létě na pláži nejvíce zazáříte!

Letos si můžete vybírat z rozmanitých střihů a barev, proto si každá z nás může najít právě takové plavky, které budou sedět na míru. Pojďme se na ně podívat detailněji!

Výběr střihu

Trendy budou všechny možné střihy. Lze vybírat z klasických trojúhelníkových vrchních dílů, které mohou být oživeny třásněmi. Ano, i na tento trochu kovbojský styl letos návrháři mimo jiné sází. Pokud jste majitelkou menšího poprsí, určitě oceníte push-up podprsenku. Zároveň máte tu výhodu, že si můžete dovolit vrchní díl bez ramínek.

Volánky – romantičky si je zamilují.
Volánky – romantičky si je zamilují.

U spodního dílu můžete vsadit na klasiku. Pokud byste raději něco méně okoukaného, pořiďte si kalhotky lemované volánkem, který působí velice romanticky. Chcete-li působit nepřekonatelněsexy, zapomeňte na tanga. Vyzkoušejte něco mnohem rafinovanějšího, a to klasické kalhotky s minimem látky a spoustou šňůrek. Spona, ať už na horním či spodním dílu, také přitáhne pozornost. Chcete zakrýt bříško? V tom případě zvolte kalhotky s vysokým pasem.

Máte raději plavky vcelku? Ani s těmi nešlápnete vedle. Pokud zvolíte klasický střih, nebojte se výraznějších barev či vzorů. Jednu barvu vybírejte v případě, že se nebojíte všelijakých průstřihů. Čím originálnější, tím lepší. Jejich velkou nevýhodou však je, že si po opalování můžete připadat jako zebra. Proto je střídejte s dvoudílnými plavkami, abyste rozdíly v opálení vyrovnala.

Jednodílné plavky nemusí být nudné a nezajímavé.
Jednodílné plavky nemusí být nudné a nezajímavé.

Barvy a vzory

Zazáříte v neonu, který krásně vynikne na opálené pokožce, stejně jako v pastelu. Nesmrtelnou klasikou jsou černá s bílou, jež oživí třeba třpytivé kamínky. Trendy jsou také puntíky, proužky i jiné hravé vzory či zvířecí potisky. Nechte rozkvést na svých plavkách i květiny, pokud jste jejich milovnicí. Romantické duše se zase najdou v krajce nebo háčkovaných detailech.

AUTOR: Marie Michaleová

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma