Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Jak zajistit pořádek ve sklepě? S regály od Majster Regál

Jak zajistit pořádek ve sklepě? S regály od Majster Regál
zdroj: Tisková zpráva

Sklep je místem, kde potřebujeme uskladnit spousty věcí. S regály od Majster Regál to zvládnete bez problémů.

Uklízíte sklepy? Bez regálového systému se neobejdete

Pořádek ve sklepě pro mnohé z nás logicky není na prvním místě. Divit se tomu bohužel nelze, vždyť ve sklepě člověk rozhodně není každý den. Přesto není od věci i v této zdánlivě nevyužité místnosti dokonale uklidit. Většinou si ale bohužel nevystačíte s pouhým kbelíkem, vodou a mopem. Zapotřebí bude jednotlivé vybavení sklepa dokonale uspořádat. Ideálním nástrojem je v tomto ohledu především regálový systém. Právě jednotlivé police dokážou pojmout nejvíce věcí. Jak vybrat ten správný? To vám prozradíme v následujících řádcích.

Bytelný regálový systém jako skvělý pomocník

Přesně tak. Pokud si pořídíte značkový regálový systém, neměli byste mít s uspořádáním jednotlivých věcí ve sklepě sebemenší problém. Vsadit byste měli zejména na kovovou variantu, jež je maximálně pevná a bytelná. Regály se nijak nehýbou a věci v nich dokonale drží. Vy si cokoli můžete jednoduše vzít podle potřeby. Nosnost polic by měla být minimálně okolo 100 kg. Mnohé ale pojmou ještě těžší věci.

Sestavíte si ho sami

Velmi důležitá je jednoduchost sestavení konkrétního regálového systému. Zvládnout byste to měli jak v případě šroubové, tak i bezšroubové variace bez potíží sami. Součástí balení by měl být návod, případně se n sestavení můžete podívat také na internetu. U spolehlivých firem se setkáte se spoustou instruktážních videí. Vše by mělo být hotovo během několika minut.

Designově nesmí zklamat

Určitě vsaďte na moderní provedení regálových systémů. Najdete je na https://www.majster-regal.cz/. Volit je možné ze spousty různých variací regálů, které se hodí nejenom do sklepa, ale i do jiných místností. Z hlediska kvality nemusíte mít vůbec strach. Regálové systémy jsou vybavené speciální odolnou povrchovou úpravou. Vybírat je lze v mnoha barevných variacích.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,280
USD 23,460 23,640
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma