Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 0°C Polojasno

Jak si vybrat trendy kabelku? Jaký typ kabelek bude v módě?

Jak si vybrat trendy kabelku? Jaký typ kabelek bude v módě?
zdroj: Viktoria Minkova / Shutterstock.com

Dámská kabelka je módní doplněk, kterým lze proměnit i obyčejný outfit v dokonalý model. Výběr kabelky uzpůsobujeme zamýšlenému outfitu a také tomu, kde se budeme s kabelkou pohybovat.  Na oslavu či svatbu zvolíme jiný typ kabelky, než do města či na procházku parkem.

Jaké barvy, vzory a motivy dámských kabelek budou letos v kurzu?
Abychom šly s dobou, měly bychom vybírat naši kabelku i dle aktuálních trendy barev. Letošní sezónu budou hrát prim zejména pastelové barvy. Ženy tak mohou volit mezi meruňkovými, pistáciovými či krémovými tóny barev. Dále pofrčí i přírodní barvy. Nic tak nezkazíme ani kabelkami v zemitých tónech či v odstínech modré a zlaté. Pro milovnice extravagantních kousků můžeme nabídnout dámské kabelky v rudé barvě, popř. kabelky ve zvířecích motivech. Zebrovaná, tygrovaná či leopardí kabelka? Proč ne! Nezapomeňte pak vaši kabelku sladit také s ostatními doplňky vašeho outfitu vč. obuvi. Pro milovnice klasiky budou k dispozici také bílé kabelky, které se budou letos nosit zejména v rámci celobílých outfitů. K bílým lodičkám tak nezapomeňte obléci i bílé kalhoty a svršek, popř. sněhové stylové doplňky. Podíváme-li se blíže na vzory, povedou ty květinové. Dívky a ženy tak mohou volit mezi kabelkami s drobnými něžnými kvítky i maxi květy. Chcete-li si pořídit květinovou kabelku, koukněte na módní desigual kabelky. Zde si určitě vybere každá z vás.

Jaké materiály a velikosti kabelek budou v letošním roce IN?
V letošním roce vítězí na plné čáře kabelky z přírodních materiálů. Nejen, že skvěle vypadají, ale také jejich nákupem podpoříme ochranu přírody. Udržitelnost je v posledních letech velkým tématem všech věhlasných módních značek. Velké oblíbenosti se těší zejména kožené a semišové typy kabelek. Zaměříme-li se blíže na rozměry dámských kabelek, budou v kurzu především maxi kabelky. Výhodou je, mají-li kabelky -organizér. Jestli-že ne, nemusíte zoufat. Organizéry do kabelek lze i dokoupit zvlášť. V kontrastu s nadrozměrnými kabelkami budou v kurzu i tzv. midi kabelky, které pojmou naše drobnosti. Hodí se tak spíše na návštěvu divadla, kina či na oslavu.

2. shutterstock_256647154 zdroj: Lucy Lulu / Shutterstock.com

Jak kombinovat kabelky s našimi outfity?
Dámské kabelky vybíráme dle zamýšleného outfitu. Do sportovně laděného outfitu se hodí kabelky s kratšími uchy a s praktickým organizérem. Do větší kabelky tak schováme i svačinu a pití, které lze oddělit od mobilu, klíčů a ostatních nezbytností. Do elegantního outfitu se skvěle hodí kabelky z kůže a jiných přírodních materiálů. Volit můžeme midi psaníčka i XXL kabelky s ozdobami. Velké oblíbenosti se těší zejména kabelky s kovovými sponami, drobnými blyštivými kamínky a výšivkami. Kabelku pak ladíme do stejného odstínu jako naše boty a zbytek doplňků. Také se řídíme pravidlem, které říká, že k jednobarevnému oblečení můžeme vybírat extravagantnější modely dámských kabelek. Ke kabelkám se vzory a motivy pak naopak volíme decentnější oblečení. Hledáme-li kabelku do business outfitu, uděláme nejlépe, zvolíme-li kabelku v černé, popř. tmavě modré barvě. Velmi pěkně působí, má-li naše kabelka do zaměstnání hladké provedení. Kabelkami s texturou pak dolaďte váš volnočasový outfit.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma