Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes -2°C Občasný déšť

Jak si udržet spokojeného partnera?

Jak si udržet spokojeného partnera?
Šťastný pár | zdroj: ThinkStock

V dnešním moderním světě jsou pokusy o harmonické soužití mnohdy velmi obtížně realizovatelné. Jak tedy docílit trvale šťastného vztahu?

Co si budeme namlouvat, pro muže je nejdůležitější sex. Ostatní věci jsou pak až hodně daleko za ním. Jak to ale udělat, aby se skloubila jeho sexuchtivost s vaším ochranářským cítěním? Někdy dá hodně práce najít přijatelný kompromis, tato situace se však vždy nějak řešit dokáže.

Pochvalte ho

Pro většinu mužů je obtížné vykonávat domácí práce, aniž by za to něco získali. V úklidu muž nevidí nic až tak smysluplného. Pokud už se tedy do něčeho pustí, nezapomeňte ho řádně pochválit, jak skvěle umyl nádobí, vysál nebo pověsil prádlo. Muž potřebuje mít neustále pocit, že to, co dělá, má nějaký smysl. Většinou si však za úklidem nebo připravením snídaně představuje vidinu sexu či povolení k večernímu posezení v hospodě se svými kumpány. Je jako malé dítě, proto mu tuto radost dopřejte a chvalte ho co nejvíc!

Pán domácnosti

Muž musí mít pocit, že je doma pánem. Musí mít všechno pod kontrolou. Pokud vám zrovna doma nefunguje nějaký domácí spotřebič, nelámejte si s tím hlavu a nechte to na něm. Však on si s tím poradí. Bude pak mít alespoň lepší pocit, že i on doma něco dělá.

Nebraňte mu v jeho zájmech

Pokud byste mu zakázala koníčky, přátele či hospodu, mohl by z toho být konec vztahu. Muž zůstane dítětem i v dospělosti, proto potřebuje mít čas na vlastní hobby. Nesmí samozřejmě zanedbávat vás! Když se rozhodne jít do hospody, domluvte si také posezení s kamarádkou. Alespoň nebudete dumat nad tím, co ten váš zrovna vyvádí.

Společné chvilky

Aby vztah správně fungoval, je také důležité mít společné koníčky. Pokud je doposud nemáte, pokuste si je alespoň vytvořit. Nemusíte každý rok jezdit k moři, ale třeba jen na místní hrady, víkendové pobyty či spolu zažívat adrenalinové sporty. Vždyť společné chvilky jsou k nezaplacení a takové zážitky mohou ještě více upevnit váš vztah.

Překvapte ho svou vášnivostí.
Překvapte ho svou vášnivostí.

Lechtivé filmy a sex

Muži je milují. I když se vám zrovna nemusejí zamlouvat, nebraňte se tomu a občas se na na tyto filmy s přítelem podívejte. Obecně totiž platí, že muž miluje porno a žena zase romantické snímky. Co se týče sexu, muž je nezdolné zvíře, které se potřebuje ukojit. Pokud nejste zrovna náruživá, pokuste se domluvit na určitých pravidlech a kompromisech. Určitě to bude fungovat. A když se k tomu všemu ještě sem tam oblečete do nějakého sexy oblečku, hned u něj stoupnete na ceně.

AUTOR: Vendula Pospíšilová

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma