Dnes je čtvrtek 2. května 2024., Svátek má Zikmund
Počasí dnes 20°C Oblačno

Jak nejlépe strávit rodinné odpoledne? Zahrajte si společenské hry

Jak nejlépe strávit rodinné odpoledne? Zahrajte si společenské hry
zdroj: FamVeld / Shutterstock.com

Chcete trávit více času se svou rodinou, ale přes týden se nezastavíte? Vyhraďte si na svou rodinu celé sobotní či nedělní odpoledne a naplánujte si zábavný program, který nadchne každého člena, bez ohledu na jeho věk.

Proč hrát společenské a stolní hry?

Ideálním způsobem, jak trávit volný čas s rodinou, je hraním společenských her. Při hraní se totiž všichni společně zasmějete, vytvoříte si nové vzpomínky, prověříte své znalosti i dovednosti a třeba se i něco nového přiučíte a dozvíte. Společenské a stolní hry prohlubují vzájemné vazby a také pomáhají zlepšovat komunikaci, zlepšují postřeh a podporují kreativitu.

Co si zahrát, když máte rádi klasiku

Nedáte dopustit na klasické deskovky a rádi hrajete také karetní hry, pořádáte turnaje v Člověče, nezlob se a v populární karetní hře UNO vynikáte? Pokud chcete rozšířit svou sbírku klasických her, přidejte do ní také karetní hru Dobble, jež procvičí váš postřeh, Carcassonne, který se řadí k těm vůbec nejpopulárnějším strategiím a také si zahrajte Monopoly. Výběr edice můžete přizpůsobit svým koníčkům.

Populární nové hry, které možná neznáte

Říkáte si, že klasika je nuda a raději byste zkusili něco novějšího? Co takhle karetní hru Guláš, vědomostní hru Kdy se to stalo?, případně strategickou a obchodní hru Vesnička? Kvůli koupi nemusíte chodit mimo domov a veškeré informace najdete na internetu, včetně videí, ve kterých zjistíte, jak se daná hra hraje. Pak jen stačí navštívit nějaký dobře vybavený e-shop a hru si nechat doručit až domů.

Užijte si zábavný rodinný víkend strávený hraním společenských a deskových her a rozšiřte si své znalosti, dovednosti, rozviňte svou kreativitu, a hlavně utužte rodinné vazby. Nabídka her je velice bohatá a stačí se rozhodnout, který typ her je pro vás ten pravý.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 2.5.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,110 25,230
USD 23,420 23,600
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma