Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 15°C Občasný déšť

Jak efektivně sbalit holku?

Jak efektivně sbalit holku?
Muž se ženou | zdroj: ThinkStock

Ta ošemetná situace, kdy si kluci nevědí rady, jak začít s holkami, tu bude pořád. Ale tyhle typy ti zaručeně pomůžou v počátcích i koncích.

Je sice rozdíl, jestli holku, na kterou máte spadeno, potkáváte ve škole, v kurzu, vídáte ji v parku nebo ji dneska vidíte poprvé, ale tyhle tipy se hodí snad pro každou příležitost. Začátky nikdy nejsou jednoduché. To víme všichni. Ale chlapci, když neuděláte první krok, zemřete v osamění.

Krok č. 1 – Zjisti informace

Vezmeme si příklad z prostředí, kterým si prošel každý. Všemi nenáviděná škola. Ale všechno zlé je k něčemu dobré (dobře, chlapecké a dívčí školy jsou výjimka). Už nějakou dobu vídáš krásné děvče a nic o něm nevíš. Nebo aspoň minimum. Ti méně odvážní jedinci můžou poprosit kamaráda/ku, aby o ní něco zjistili. Jestli máš odvahu, můžeš za ní jít nebo jí napsat. Musíš přece vědět, na čem jsi.

Nestydíš se? Zjisti číslo a napiš ji první.
Nestydíš se? Zjisti číslo a napiš ji první.

Krok č. 2 – Navaž pevnější kontakt

Holky si všímají maličkostí. I těch nejmenších. A nejvíc se jim líbí, když je kluk gentleman. Až se trošku poznáte, pokaždé, když ji potkáš, usměj se na ni. Pokaždé, když ji potkáš, pozdrav ji. A když máš čas, tak hoďte řeč. Podrž jí dveře. Vezmi jí tašku. Snaž se být milý, nepředváděj se a na nic si nehraj. Hlavně ne před kamarády. Když se o samotě s ní chováš jinak než v kolektivu, končíš.Holky mají na tohle slušně vyvinuté smysly.

Krok č. 3 – Spojte svoje zájmy

Když si o své vyvolené pak zjistíš, co ji baví ve volném čase, a co ráda dělá, jsou to jen body pro tebe. Neudělej ze sebe blbečka. Když holka chodí na bossaball a ty vůbec netušíš, co to je, aspoň si o tom něco přečti. Uděláš dojem už jen proto, že si nebudeš myslet, že je to míčová hra, při které se běhá naboso. Ano, holky mají rády chytré kluky, ale na svoji znalost celého Ludolfova čísla nebo umění použít LaPlaceovu metodu rozvoje řádku ji opravdu nedostaneš. Když se vám ale zájmy nesejdou, je to trochu problém, ale i s tím se dá mnohdy vyjít.

Moc holek nezajímá fotbal. Proto se taky zajímej o to, co ráda dělá ona.
Moc holek nezajímá fotbal. Proto se taky zajímej o to, co ráda dělá ona.

Krok č. 4 – Piš jí často, ale s mírou

Co je důležité? Být stále v kontaktu, ale nepronásledovat ji ve dne v noci. Sice se říká, že tě víc bude chtít, když ji budeš ignorovat, ale co když se v době tvé propracované ignorace objeví další zájemce? Co potom? Proto si pište často, ale žádné pronásledování. Slyšet každou chvíli otravné otázky typu: „Jak se máš?“ „Co děláš?“ „Co škola?“ je vážně unavující. Proto buď originální, a když už nevíš co psát, chvíli si nepište. Určitě tě během dne, kdy na ni budeš pořád myslet, napadne spousta dalších věcí, na které toužíš znát odpověď.

Krok č. 5 – Rozhodující chvíle

Tak, a je to tady. Pokud jsi začal opatrně, a nejdřív si se seznamoval jako nový kamarád a vyloženě nedal najevo hned napoprvé, že ti jde o vztah, teď to musíš vybalit. Čas, kdy to udělat, musíš odhadnout sám, až si budeš jistý a budeš ji dostatečně znát. Když se budete znát moc krátce, nejspíš řekne ne. Když se budete znát už dlouze, může tě začít brát třeba za nejlepšího kamaráda, kterého nechce ztratit tím, že si s ním začne – také řekne ne. Proto najdi zlatou střední cestu, která vede k úspěchu. Pozvi ji kamkoliv ven a tam jí pomalu řekni, co k ní cítíš.

Když ti to vyjde, zažiješ minimálně super románek.
Když ti to vyjde, zažiješ minimálně super románek.

Dodatek

Když ti to nevyjde, nezoufej. S porážkou se setká každý, někde trénovat musíš. Žádný učený svůdník z nebe nespadl. A když to klapne? Co víc, než blahopřát. Jestli chceš, aby ti to vydrželo co nejdéle, nevyšiluj kvůli každé hádce. Všechno si v klidu rozmysli a společně najděte kompromis. Když tě holka něčím naštve, nevymýšlej pomstu. Ani kluci nejsou svatí. Nezapomeň jí však stále drobnými činy říkat a dokazovat, co k ní cítíš. Stačí úplná drobnost. A to nejdůležitější: Nikdy nenech svou holku ve štychu. Je to nejhorší věc, jakou můžeš udělat.

AUTOR: Anna Buchtelová

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,390 23,570
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma