Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 8°C Dešťové přeháňky

Hledáte pohodlné boty vhodné ke všemu? Pořiďte si stylové tenisky s vaflovou podrážkou

Hledáte pohodlné boty vhodné ke všemu? Pořiďte si stylové tenisky s vaflovou podrážkou
zdroj: snapshopped / Shutterstock.com

Bez tenisek se nedá žít. Jsou pohodlné, stylové a nesmrtelné. Jakmile vtrhly na stránky časopisů o módě, staly se z nich jasné favoritky nejen dospělých, ale také teenagerů, seniorů i dětí. Zajímá vás, co na nich lidé mají? Představíme vám několik důvodů, proč se bez pohodlných “vaflí” na nohou neobejdete.

Zapomenete, že je máte na noze
Boty, které mají typickou vaflovou podrážku, poskytují takové pohodlí během nošení, že na ně možná úplně zapomenete - splynou s vaší nohou. Typickými představitelkami vaflových podrážek jsou Vans Slip-on. Pohodlně se nazouvají, jsou stylové, hodí se ke všemu a zdaleka nejsou určeny pouze pro skateboardisty.

Ikonické designy, co stály u zrodu skateboardových legend
Dalšími zástupci “waffle” podrážek jsou Vans Old Skool. Jedny z nejikoničtějších bot, které si můžete pořídit. Přestože původně byly vyráběny zejména pro skateboardisty, nyní jsou součástí běžného šatníku pestré škály lidí. Díky tomu, proč si je oblíbili skateboardisté, si je totiž oblíbili také ostatní lidé. Jsou zkrátka ideální na nošení, poskytují nohám komfort a v neposlední řadě jsou ikonické - pro Vans Old Skool je totiž typický jazzový pruh, jenž mají boty po straně. Ten se na nich objevuje od doby, kdy vtrhly na trh, tedy od sedmdesátých let dvacátého století.
 
Minimalistické provedení a tradiční black and white modely
Klasické modely Vans seženete v barevných provedeních, ale také v minimalistických designech. Nejtypičtějším modelem jsou Vans v černobílé variantě. Ať už se jedná o klasickou šachovnici, která je typická pro slip-ony nebo o černé boty s bílým jazzovým proužkem. Obě varianty se dají vhodně sladit s ležérním oděvem a obout na společenské události. Právě díky pohodlným botám budou společenské akce snesitelnější a lépe si je vychutnáte.

Najděte si ten svůj model
Ať už se vám líbí libovolné barevné kombinace a modely bot, tenisky Vans s vaflovou podrážkou vás překvapí a najdete si přesně takový design, po němž toužíte. Při nazouvání modelu slip-on ušetříte čas, protože je nebudete muset nijak šněrovat či zapínat. Vans Old Skool jsou zase legendami na poli streetové módy. Najděte si svůj vysněný model vaflových bot, které nebudete chtít již nikdy sundat v katalogu Flexdog. Ten totiž nabízí široký sortiment tenisek a nadchne svou pestrou nabídkou každého milovníka bot.

Nechte se zlákat designem vaflových bot a podlehněte jejich kouzlu. Jakmile si je jednu obujete na nohu, nebudete je chtít již nikdy sundat. Nabídnou vašim chodidlům totiž takové pohodlí, které si zaslouží a budou vám moci dělat společnost při sportu, ve volném čase, v práci i na společenských událostech.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,560 23,740
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma