Dnes je neděle 28. dubna 2024., Svátek má Vlastislav
Počasí dnes 20°C Oblačno

Hledáte nový koníček? Vyzkoušejte malování podle čísel

Hledáte nový koníček? Vyzkoušejte malování podle čísel
zdroj: Sokolova Svetlana / Shutterstock.com

Jste kreativní duše a nejlépe si odpočinete při tvoření? To pak pro vás máme tip na dokonalý koníček: malování podle čísel. Proč je malování podle čísel uklidňující, naplňující a každý kreativní člověk si ho ihned zamiluje?

Jak malování podle čísel probíhá?

Malování podle čísel by se dalo popsat jako obtížnější omalovánky. Jednotlivá políčka nevybarvujete podle předlohy či vlastní fantazie, ale dopředu si podle návodu připravíte barevné akrylové barvy, které pak nanášíte na odpovídající plochy, a také štětec. Štětců je rozhodně moudré připravit si několik a během malby střídat menší a větší velikost.

Proč jsou omalovánky s čísly tak populární?

Do malování podle čísel se mohou pustit děti i dospělí. Pro děti je to skvělý způsob, jak se zdokonalit v trpělivosti a přesnosti, dospělí si u malování skvěle odpočinou. Je totiž skutečně prokázáno, že malování podle čísel je uklidňující a může mít často až terapeutické účinky.

Široká nabídka motivů pro každého

Kromě toho, že se při malování uvolníte a zapomenete na své starosti, vytvoříte také nádherné umělecké dílo, jenž si můžete následně pověsit na zeď anebo třeba darovat někomu blízkému. Když totiž dojde na výběr motivů, každý si přijde na své. Pustit se můžete do malování květin, zvířat, krajinek, přírody, abstraktních tvarů, slavných uměleckých děl, lidí, skutečných měst nebo třeba dětských motivů.

Ponořte se do tvoření naplno a užijte si odpočinkové odpoledne se štětcem v ruce. Rázem zapomenete na veškeré své starosti, a ještě vytvoříte nádherné umělecké dílo, které si můžete vystavit u sebe doma, případně věnovat někomu blízkému. Podívejte se na bohatou nabídku motivů a najděte si takové, které vás osloví. Malování podle čísel si zamiluje každý, kdo svůj volný čas rád tráví produktivně a kreativně.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 27.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,150 25,230
USD 23,400 23,520
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma