Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Slabý déšť

Hlasujte pro svou Miss sestru!

Hlasujte pro svou Miss sestru!
Aneta Rusinová, Miss sestra 2010. Petra Hladíková, Miss sestra 2011 | zdroj: tisková zpráva

Soutěží typu Miss je celá řada a pouhé jejich vyjmenování by zabralo nějaký ten čas. Jsou však mezi nimi i takové, které mají skutečný smysl, mezi ně bezpochyby patří také Miss sestra.

Každý z nás se ve svém životě setkal s přívětivou tváří v sesterské uniformě, jejíž úsměv mu na chvíli dovolil zapomenout na problémy, se kterými přišel do nemocnice. A právě pro jejich potěchu je každoročně pořádán reprezentační ples sester – Sestry na sál!, jehož součástí je volba Miss sestry.

O soutěži                                                 

Nejde o soutěž krásy v pravém slova smyslu, vítězka musí mít všech 5 S, tedy být sympatická, srdečná, spolehlivá, společenská a stylová. Krom korunky a pomyslného trůnu čekají na finalistky a výherkyně hodnotné ceny. Neobdarované nezůstanou ani jejich kolegyně, které v průběhu každého ročníku podporují své favoritky. Celý ples si klade za cíl, aby i zdravotní sestry mohly alespoň jeden den v roce vyměnit nemocniční úbor za krásné šaty, a stát se tak popelkami, co na bále protančí své střevíce. Také v letošním roce nabídne pro tuto kouzelnou proměnu své příjemné prostředí Žofínský palác.

Jak soutěž probíhá?

Vítězky vybírají ve dvou kolech (listopad 2012 aleden 2013) návštěvníci webu www.misssestra.cz a ve finálovém kole pak desetičlenná porota, složená z lékařských odborníků a mediálně známých osobností, a to přímo na reprezentačním plese sester 15. února 2013. V předchozích ročnících v porotě usedli například doc. MUDr. Jan Měšťák, CSc., prof. MUDr. Tomáš Zima, DrSc., MBA, Mahulena Bočanová, prof. MUDr. Jan Pirk, DrSc., Mgr. Dana Jurásková, Ph.D., MBA a další.

Jak mohu hlasovat?

Stačí navštívit stránky http://misssestra.cz/hlasuj-miss.php a zde dát svůj hlas zvolené favoritce. Neotálejte! Hlasujte ještě dnes!

Ples sester a soutěž Miss sestra organizuje společnost We Make Media.

Zdroje:
misssestra.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma