Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -1°C Slabý déšť

Hitlerova zdravotní složka odhalila závislost na kokainu a problém s plynatostí

Hitlerova zdravotní složka odhalila závislost na kokainu a problém s plynatostí
zdroj: Profimedia

Adolf Hitler trpěl plynatostí a nedokázal kontrolovat svoje větry, přestože užíval 28 různých medikamentů. Užíval kokain, aby si pročistil dutiny. Dostával injekce extraktu z byčích varlat, aby povzbudil svoje libido. Tyto a mnoho dalších zajímavých informací obsahuje Hitlerova osobní zdravotní složka, která se v těchto dnech draží ve Stamfordu.

Složka obsahuje 47 stránek textu, které sepsalo šest různých odborných lékařů a 178 stran dlouhou zprávu, která je datovaná 12.6.1945 a napsal ji Dr. Erwin Giesing.

Přestože neexistuje žádné oficiální potvrzení, že by Hitler holdoval kokainu, Dr. Giesing potvrdil, že diktátor kokain užíval, aby si pročistil dutiny a zklidnil bolesti hrdla. Potom co pacient začal vykazovat známky závislosti, musel mu lékař dávky snížit.

Největším odhalením je ovšem fakt, že Hitler trpěl nekontrolovatelnou plynatostí. Hitler se ji marně snažil zbavit celým arzenálem medikamentů, mezi kterými byl i lék na bázi jedovatého strychninu.

Další z jeho lékařů Theodore Morrell informoval o tom, že diktátor si nechával píchat sérum z varlat mladých býků. Doktor tvrdí, že ačkoli byl Hitler se svoji partnerkou Evou Braunovou sexuálně aktivní, tak sex nevyhledával. Bylo zcela běžné, že oba partneři spali v oddělených ložnicích.

Očekává se, že Hitlerova složka by se měla vydražit až za 2000 dolarů.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma