Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Občasný déšť

Finále České Miss 2012: Oslava ženské krásy vrcholí

Finále České Miss 2012: Oslava ženské krásy vrcholí
zdroj: tisková zpráva

Přípravy osmého ročníku jediné národní soutěže krásy vrcholí. Již v sobotu 31. března od 19.55 hodin budou mít diváci u televizních obrazovek TV Prima Family, stejně tak jako diváci v Hudebním divadle Karlín, jedinečnou příležitost zvolit novou královnu krásy, Českou Miss 2012. Průvodci tímto Galavečerem se stanou charismatický Jaro Slávik a Gabriela Partyšová.

Divákům se v tento jedinečný večer představí čtrnáct finalistek. Jen jediná z nich získá korunku královny krásy a s ní i titul Česká Miss 2012 a příležitost reprezentovat naši zem na prestižní mezinárodní soutěži Miss Universe. Další z dívek získá titul Česká Miss World 2012 a zúčastní se mezinárodní soutěže Miss World. Vítězka kategorie Blesk Česká Miss Earth 2012 odjede hájit barvy České republiky na mezinárodní soutěž Miss Earth.

Všech čtrnáct finalistek, které se budou ucházet o korunku královny krásy, budou bedlivě sledovat nejen diváci, ale také odborná porota. Role čestné předsedkyně poroty se ujme hvězda stříbrného plátna, italská herečka tuniského původu Claudia Cardinale, o níž málokdo ví, že její hvězdnou kariéru odstartovalo vítězství v soutěži Miss Tuniska.

Odměnou moderátorský kurz

Spolu s ní usednou v porotě oblíbená herečka Eliška Balzerová, olympijský vítěz v desetiboji Roman Šebrle, herec Martin Dejdar a ředitelka soutěže Michaela Maláčová. V průběhu večera vybere odborná porota sedm dívek, tzv. TOP 7, ze které pak vybere Českou Miss World 2012. Právě z této sedmičky dívek budou moci volit také diváci v sále i u televizních obrazovek absolutní vítězku, Českou Miss 2012. Titul Blesk Česká Miss Earth 2012 bude patřit dívce, která nejvíce osloví čtenáře nejčtenějšího deníku Blesk a jeho internetové podoby blesk.cz. Pro tuto dívku mohou již nyní hlasovat diváci na tomto internetovém portálu.

Kromě těchto tří hlavních titulů bude udělen titul Česká Miss posluchačů Frekvence 1. Ten získá ta slečna, která nejvíce osloví svým projevem na tomto radiu. Odměnou jí pak bude moderátorský kurz a kdo ví, třeba i místo rozhlasové moderátorky.

Absolutní novinkou tohoto ročníku je online vysílání přímého přenosu slavnostního finálového večera na internetovém portále www.blesk.cz. Krásu českých dívek tak budou moci obdivovat nejen znalci ženské krásy z naší republiky, ale také ze zahraničí. Česká Miss tak drží krok s moderními trendy dnešní doby.

Vražda za oponou

Pro letošní ročník jsme připravili atraktivní show plnou hvězd. Českou Miss odstartuje svým pěveckým vystoupením několikanásobný Zlatý slavík Karel Gott, který speciálně pro tuto příležitost připravil s DJ Neo remix slavného hitu  z pera autorského tandemu Suchý&Šlitr Blues pro Tebe v rytmu swingu. Vrací se tak k soutěži krásy, které byl v minulosti neoddělitelnou součástí.

Těšit se také můžete na vystoupení skupiny Mandrage, která získala v soutěži hudebních kritiků Anděl 2011 ocenění Skupina roku. Jejich píseň Šrouby a matice, která dobila srdce fanoušků a právem tak získala ocenění Skladba roku, zazní na pódiu karlínského divadla. Dále se můžete těšit na skupinu Chinaski. V roli speciálního hosta vystoupí ansámbl Hudebního divadla Karlín v čele s hlavním protagonistou Ondřejem Brzobohatým. Těšit se tak můžeme na scénu z divadelní hry Vražda za oponou.

Finalistky, které se budou ucházet o přízeň diváků se představí ve večerních róbách značek Temperley London. Temperley London je současná britská značka, která se vyznačuje jednoduchou elegancí, která podtrhuje ženskost a oblíbila si ji mimo jiné také Vévodkyně z Cambridge, Kate Middletonová. Na našem trhu je žhavou novinkou a prezentuje ji zde butique Obsession.

Letos to nebudou mít finalistky jednoduché. Kromě tradiční promenády v plavkách předvedou dívky své taneční nadání v další z disciplín ve svůdném stylu kabaretu Chicago. Diváci v sále, ale i u televizních obrazovek se tedy mají na co těšit!

Exotické Thajsko se stalo kulisou pro medailonky, v nichž se dívky představí v netradičních rolích. Vyzkoušely si tak na vlastní kůži život místních obyvatel se všemi záludnostmi a nástrahami.

Jenom krása nestačí

Vítězky České Miss 2012 obdrží v letošním roce zajímavé a hodnotné ceny v celkové hodnotě 5 milionů korun. Jeden z hlasujících diváků bude mít šanci vyhrát poukaz na zájezd  pro dva do exotického Thajska s cestovní kanceláří ESO Travel.

Česká Miss 2012 získá  pojištění pro sebe a svoji rodinu od pojišťovny Allianz, osobní automobil Renault Twingo od společnosti Renault Česká republika, celoroční pronájem bytu v lokalitě Rezidence Prague Towers od společnosti Central Group, luxusní zájezd do exotické Dominikánské republiky od společnosti ESO Travel, studium na vybrané prestižní škole od Nadace Zdeňka Bakaly, energii od společnosti Global Energy na celý rok.

Česká Miss World 2012  získá bezplatný pronájem bytu lokalitě Rezidence Prague Towers od společnosti Central Group, zajištění pitného režimu od pramenité vody Aquila, exkluzivní členství v PURE fitness.

Blesk Česká Miss Earth 2012 neomezený přístup na internet a 3G modem od společnosti T-Mobile, Foto video systém nové gerenace Olympus od společnosti CeWeColor a Fotolab.
Česká Miss Posluchačů Frekvence 1 – získá moderátorský kurz a kdo ví, třeba i místo rozhlasové moderátorky.

Všechny finalistky získaly digitální fotoaparáty s kamerou od společnosti Fotolab, pitný režim pramenité vody Aquila,  celoroční vlasovou péči v kadeřnických salonech Franck Provost a balíčky vlasové kosmetiky,  dárkové poukazy na francouzskou kosmetiky Yves Rocher, poukazy na nákup obuvi značky Humanic, celoroční využití welness centra PURE Fitness.

Jsme si dobře vědomi toho, že jenom krása nestačí. Nezapomínáme proto ani na pomoc těm, kteří ji potřebují. Po mnoho let proto aktivně spolupracujeme s Nadací Terezy Maxové dětem a Nadací Zdeňka Bakaly, která platí vítězce soutěže studium na vybrané prestižní škole, kterou si sama vybere.

„Ráda bych také vyjádřila upřímné poděkování těm, bez kterých by se tato jedinečná slavnostní událost neobešla. Hluboce si vážím podpory a důvěry všech komerčníchi mediálních partnerů České Miss, kteří jí věnovali své prostředky, čas i energii. Nemohu zde zapomenout ani na tým mých nejbližších spolupracovníku, kteří již po mnoho let budují značku a úspěch České Miss“, podělila se o své pocity ředitelka soutěže Michaela Maláčová.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,760 23,940
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma