Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Občasný déšť

Festival FanCity ozdobí sci-fi kráska Alaina Huffman

Festival FanCity ozdobí sci-fi kráska Alaina Huffman
Krásná Alaina, seriál Stargate | zdroj: musicpress.cz

Krásná kanadská modelka Alaina Huffman, která již celému světu ukázala, jak dokáže být sexy prostřednictvím fotek pro časopis Maxim, se chystá na pražský festival popkultury FanCity – za fanoušky sci-fi. Ti ji znají především jako herečku a představitelku role velmi atraktivní medičky Tamary Johansenové ze seriálu Stargate: Universe.

Alaina Huffman, která se narodila ve Vancouveru na jaře roku 1980, se před kamerami se objevila již ve 13 letech, kdy získala hned hlavní roli ve Fox Family Channel Pilot.

V následujících letech se vydala na dráhu modelky a předváděla v Evropě a Japonsku. Ačkoliv během studia na vysoké škole s modelingem oficiálně skončila, nikdy tuto profesi definitivně nepověsila na hřebík a její krásu sledovali televizní diváci po celém světě v seriálech jako Dawsonův svět, Smallville, Kriminálka Miami či Námořní vyšetřovací služba.

Na festivalu FanCity, který se uskuteční od 24. do 28. října na pražské Lhotce, bude modelka a herečka diskutovat s fanoušky seriálů, bude ale také možné se s ní nechat vyfotit či získat její podpis.

Kromě Alainy na festival zavítají i další herci ze zahraničních seriálů. Bude zde možné potkat například Garyho Grahama, který hrál ve Star Treku velvyslance Sovala. Druhým pánským hostem letoního ročníku festivalu je  Gareth David-Lloyd známý jako Ianto Jones z televizního sci-fi seriálu BBC Torchwood.

Více informací o festivalu naleznete na FanCity.cz.

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,760 23,940
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma