Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Exkluzivní charitativní módní přehlídka

Exkluzivní charitativní módní přehlídka
zdroj: tisková zpráva

Pátý ročník charitativní módní přehlídky Nadace Terezy Maxové dětem s názvem Fashion for Kids, se uskutečnila 18. listopadu, v pražském Obecním domě.

V letošním roce byla na nadační přehlídce představena kolekce přední světové návrhářky VIVIENNE WESTWOOD. Charitativní akce Fashion for Kids si klade primárně za cíl upozornit na problematiku opuštěných dětí, což je hlavním posláním Nadace Terezy Maxové dětem.

Exkluzivní přehlídkou oslavila Nadace Terezy Maxové dětem a společnost SPAR ČOS první narozeniny charitativního projektu TERIBEAR, který byl odstartován v loňském roce na přehlídce Fashion for Kids – Bear in Mind.  Výtěžek projektu je poukázán na podporu a rozvoj náhradní rodinné péče, zejména té pěstounské. Módní přehlídkou byl rovněž odstartován prodej nové limitované kolekce TERIBEAR, tzv. GOLDEN EDITION, kterou připravila Klára Nademlýnská. Ke zlaté kolekci je připravena i speciální zimní kolekce 2009, která skýtá mnoho zajímavých tipů pro nadcházející Vánoce.

Nadace Terezy Maxové zahájila již v roce 2004 úspěšnou sérii charitativních módních přehlídek, jež se konaly pod názvem „FASHION FOR KIDS“, a které vždy patřily k vrcholům módní scény v České republice (2004 kolekce Missoni, 2005 kolekce G.F. Ferré, 2007 kolekce Ellie Saab, 2008 kolekce Missoni). V této tradici nadace pokračuje i letos.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,110 25,230
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma