Dnes je středa 8. května 2024.
Počasí dnes 15°C Polojasno

Dětské hodinky s GPS jsou praktickým doplňkem pro volnočasové aktivity

Dětské hodinky s GPS jsou praktickým doplňkem pro volnočasové aktivity
zdroj: Andrey Aboltin / Shutterstock.com

Budou pořád ve spojení, nikdy se vám neztratí z dohledu. Můžete se spolehnout, že se jim kamarádi nebudou posmívat, že jako rodiče neustále stojíte za zády. Díky dotykovému displeji se snadno ovládají i malým dětem a nabídnou řadu užitečných funkcí. LED svítilna, voděodolné provedení s krytím IP67 a také možnost krátkého telefonátu, při kterém se ujistíte, že je všechno v naprostém pořádku. Díky propracované mobilní aplikaci můžete sledovat jejich celodenní pohyb jediným kliknutím.

Nastavte podle potřeby bezpečnou oblast
Dohodli jste se, že se budou děti odpoledne zdržovat jen blízko domu nebo půjdou na konkrétní hřiště s kamarády? Stačí jen nastavit Geofence, tedy bezpečnostní zónu – pokud ji nositel hodinek opustí, dostanete neprodleně upozornění. Dětské hodinky s GPS vám umožní sledovat, kam děti jdou, a to s přesností na pět metrů. Pokud si je zapomenou na ruce a půjdou do sprchy, vůbec to nevadí, krytí IP67 zabrání poškození přístroje vodou. Problémem pak nebude ani slabší déšť, jenž by je zastihl na cestě domů.

dětské gps hodinky zdroj: tisková zpráva

Jednoduchá komunikace nejen s rodiči
Můžou vám zavolat, v paměti přístroje je až patnáct telefonních čísel zadaných přes spárovanou mobilní aplikaci. Jak nás upozorňuje dětské hodiny s GPS recenze, není to jediné plus podobných modelů. LED dioda, stopky, krokoměr, ale například také rozvrh hodin, díky kterému budou naši nejmenší vědět, který ze školních předmětů bude už za chvíli následovat. Barevný displej a české menu, to jsou další pozitiva, která usnadní dětem každodenní používání. Fotoaparát je také výhodou, neboť pokud budete chtít, děti vám mohou vyfotit místo, kde se zrovna v daný moment nacházejí. Na cel-tec.cz můžete vybírat z několika velmi zajímavých modelů, kterému z nich tedy dáte přednost?

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 8.5.2024 Exchange s.r.o.

EUR 24,940 25,060
USD 23,240 23,420
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma