Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 1°C Oblačno

Daylong už 25 let pro celou rodinu

Daylong už 25 let pro celou rodinu
zdroj: tisková zpráva

Milí čtenáři, nepředstavuji se vám, jen se připomínám. Je tady jaro, brzy přijde léto a s ním také mnoho slunečných dní. Vezměme si ze slunce jen to nejlepší! 

Sluneční paprsky sehrávají důležitou úlohu v našem životě - jsou spolutvůrcem vitaminu D v těle, mají pozitivní vliv na psychiku. Zároveň je ale známo, že přílišné vystavování kůže slunci má i velmi negativní dopad. Vede k jejímu spálení, předčasnému stárnutí, oslabení imunity, alergickým projevům, vzniku kožních nádorů. Je nevyhnutelné si kůži chránit.

A zde je moje místo, jmenuji se Daylong, jsem produkt sluneční ochrany a na trhu jsem už více než 25 let. Odborníci mě dobře vymysleli, přijměte moji nabídku zdraví prospěšných vlastností. Vezměte si ze slunečních paprsků jen to, co vám prospěje, před ostatním vás ochráním. Rád dělám radost svou dobrou roztíratelností, extrémní odolností – sladká, slaná voda, pot se musí se mnou pořádně poprat. Ochranné filtry proti UVA a UVB záření ze mě dělají vašeho ochránce č.1 při pobytu na slunci. Jsem spolehlivý společník na procházkách lesem, městem, při cestě do práce, při sportu, na zahradě, na vytoužené dovolené u vody.

A teď něco o mých rodinných příslušnících:

Já – Daylong oranžový – s ochrannými faktory 15, 25, 30 a 50+ jsem určen pro normální, suchou až citlivou pleť.

Tyrkysový Daylong sensitive – SPF 30 a 50+ je určen pro velmi citlivou kůži se sklonem k sluneční alergii, aknózní a mastnou pleť. Neobsahuje parabeny, parfémy a emulgátory, které mohou způsobovat alergii a nepříjemné štípání v očích.

Daylong Face a Daylong sensitive Face jsou přípravky, které byli vyvinuté hlavně na ochranu obličeje. Chrání nejen před sluncem díky UVA a UVB filtrům, ale také před oxidačním stresem (jsou obohacené o kyselinu hyaluronovou) a navíc nahradí i podklad pod make-up a denní krém. Řadu na obličej obohacuje i první tónovaný Daylong sensitive SPF 50+ BB fluid.

Speciálně pro děti máme žlutý Daylong Kids SPF 30 a 50+ (od 1 roku) a Daylong Baby SPF 30 krém. Ten je díky fyzikálním ochranným filtrům dobře snášen, vhodný i pro atopickou kůži. Je určený pro nejmenší – děti do 1 roku. Fyzikální filtry jsou látky, které neprocházejí do kůže, zůstávají na jejím povrchu a UV paprsky odrážejí jako soustava zrcadélek. Chemické – absorbují energeticky bohaté UV záření a mění ho na energeticky chudší, neškodné. (Směs fyzikálních a chemických filtrů se doporučuje dětem od 1 roku).

A ještě náš „modráček“ – Daylong After Sun. Po příchodu domů a příjemné sprše, zvlhčí a pohladí, zregeneruje. Glycerin, dexpantenol a vitamin E odvedou poctivou práci.

  25 let na trhu zdroj: tisková zpráva

Vyberte si z nabídky mých rodinných příslušníků, dostatečně se natřete – a hlavně – v časovém předstihu 20 – 30 minut před vystavením se slunci – abych se mohl zabydlet v kůži. Vydatně natírejte nejen shora dolů, ale také zleva doprava, ať jsem všude. Nezapomeňte na uši, rty, ohyby na nohou...
Informujte se o výběru toho správného produktu pro vás i vaše nejmenší přímo v lékárně nebo podrobnější informace najdete také na https://www.galenoderm.com/produkty.html.
Těším se na vás, na naše setkání na slunci, váš Daylong.

logo1 zdroj: tisková zpráva logo2 zdroj: tisková zpráva logo3 zdroj: tisková zpráva

 

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma