Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Občasný déšť

Culkin ukázal novou milenku: Kopie bývalky!

Culkin ukázal novou milenku: Kopie bývalky!
Macaulay Culkin s přítelkyni, Mila Kunis (v rohu) | zdroj: Huffington Post

Jeho vkus se ani po letech nezměnil. Po tom, co se Macaulay Culkin kvůli závislosti na drogách ocitl na samém dně, odstartoval zcela novou uměleckou etapu života. A ta mu po čase přinesla do cesty novou lásku. Zdá se vám trochu povědomá? Krásná brunetka jakoby z oka vypadla expřítelkyni Mile Kunis, píše Huffington Post.

Opět zamilovaný až po uši! Jen co se herecká kariéra dětského hrdiny snímků Sám doma definitivně rozplynula, blonďák zaplňoval stránky bulvárních plátků zejména vztahem s oslnivě krásnou herečkou Milou Kunis. Přestože se schylovalo ke svatbě, hollywoodská kráska mu nakonec dala košem. To Macaulayho Culkina zlomilo a přivedlo k tvrdým drogám, kvůli kterým málem zemřel na předávkování. Dnes má však opět důvod k úsměv. Po jeho boku se objevila nová mladá dáma.

Identita atraktivní slečny sice zůstává záhadou, ale její zevnějšek zaujme už na první pohled. Do vínku totiž dostala nápadně mnoho rysů podobných opěvované herecké hvězdě Mile Kunis. A to zřejmě Macaulayho přimělo, aby se ke své vyvolené choval jako opravdový džentlmen . Na uvítanou jí přinesl růži v plastové láhvi s vodou a hrdě si ji vedl za ruku.

"Bylo to jednoduché gesto, ale velmi dojemné. Naznačuje to , že musí být do sebe velmi zamilovaní, " prozradil očitý svědek z letiště. I když se Macaulay nejdříve snažil o uměleckou dráhu ve svém newyorském apartmá pozměněném na ateliér, nakonec mu učaroval právě starý kontinent. Kdoví, možná se zde díky relativně čerstvé známosti usadí natrvalo.

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma