Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Co si chlap rozhodně nesmí dovolit?

Co si chlap rozhodně nesmí dovolit?
Podvádí vás? | zdroj: ThinkStock

Myslíte si, že zvláštní chování vašeho partnera je normální? Opravdu? Podívejte se na seznam nejhorších mužských vlastností.

I když je dnešní doba plná emancipovaných, sebevědomých a úžasných slečen, přesto ne všechny dokážeme rozkódovat špatné vlastnosti svých partnerů. Podívejte se na seznamvěcí, co by si rozhodně dovolovat neměli.

1. Jste mu ukradená

Z jeho chování je patrné, že jste pro něj spíše kusem hadru nebo přítěží. Absolutně vás neuznává jako rovnocennou osobu.

2. Neposlouchá vás

Můžete mu horem dolem něco říkat, ale jako když hrách na stěnu hází. On slyší jenom protivné ženské bzučení a obsah slov je mu jedno.

3. Má raději sport a kamarády

Místo aby trávil drahocenný čas s vámi, se svou milovanou, tak raději volí veškerý druh sportu, a to jak aktivní, tak pasivní s pivem. Místo aby si vyslechl vaše bolístky či úspěchy, tak vás odbije tím, že zrovna sedí někde s kamarády.

4. Příliš mnoho pije

Většina mužů (a nejen jich) se ráda napije, ale ne každý končí spící na stole, rozdává sprosté nadávky a úplně vás ignoruje.

5. Je závislý na počítači

Jen co ho pošimrá první ranní sluníčko, už zapíná počítač. Je mu jedno, že vy vedle něj sedíte a znuděně nevíte co dělat. Nejdřív počítač a pak to ostatní. Tím ostatním – myslí vás.

6. Má bizarní sexuální přání

Že muži mají své sexuální touhy také víme. Ale některé by si měli nechat pro sebe a nezatěžovat mysl své drahé. Už tak to s ním přece nemáme jednoduché.

7. Nedal by za vás ruku do ohně

Z každého slova i činu cítíte, že kdyby došlo na nejhorší, jeho pud sebezáchovy se zaktivuje na něj a na jeho rodinu. Vy jste jen někdo, s kým trávil ten nudný čas.

Muži brečí, ale to už bývá pozdě.
Muži brečí, ale to už bývá pozdě.

8. Lže vám

Muži mají zvláštní talent. Oni nelžou přímo. Pouze odpovídají na naše nešikovně zvolené otázky.

9. Podvádí vás

Tvrdí, že vás milují, ale na tanečním parketu se vlní kolem jiné? Tvrdí, že jste jediná, ale koutkem oka pokukuje po slečně vedle od stolu? Tvrdí, že vám kupoval dárek, ale přitom byl se svou novou známostí? Nevěra by neměla být „součástí" vztahu.

10. Mlátí vás

Veškeré výše uvedené body jsou neomluvitelné, ale tento je nejhorší. Ženu ani květinou neuhodíš. To by si měl pamatovat každý muž. Ženy a děti se mají chránit a hýčkat. Ne z nich dělat boxovací pytel.

AUTOR: Daria Nebeská

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma