Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Co ovlivňuje vaši erekci a jak ji ještě dnes zlepšit?

Co ovlivňuje vaši erekci a jak ji ještě dnes zlepšit?
zdroj: ShotPrime Studio / Shutterstock.com

Potíže s erekcí mohou snadno potrápit i mladé muže. Obvykle nejde o nějakou fyziologickou poruchu, ale daleko spíše o vliv vnějších faktorů, které si často ani neuvědomujeme. Pokud potřebujete lék na erekci prakticky pokaždé, kdy si chcete užít sex bez stresu a bez potíží, není to rozhodně v pořádku a je třeba najít nějakou příčinu. Co za tím může stát a jak si pomoct?

Stres
Asi není překvapením, že za poruchami erekce často stojí právě stres, napětí a nervozita. Muži jsou častokrát vystaveni velkému tlaku a požadavkům, které je obtížné naplnit, a zažívají poté pocity nedostatečnosti a zbytečnosti. Je potom nasnadě, že to má vliv i na jejich sexuální život. Přitom stačí začít správně relaxovat a uvolnit se – a erekce se obvykle sama vrátí.

Nosíte nevhodné oblečení
I pánské trendy v oblékání mohou ovlivňovat sexuální výkon. Příliš těsné spodní prádlo, přes které zvolíte džíny, jež jsou také obtažené – to není nic, co by podpořilo přirozené prokrvení pohlavních orgánů. Nehledě na to, že se takto snižuje i vaše plodnost. Zkuste častěji nosit volné oděvy, které jsou vzdušné a podporují přirozený pohyb.

Alkohol
Pokud máte ve zvyku dát si večer pár piv a pak se pokoušet o nějaký sexuální výkon, asi to není nejlepší nápad. Nejen že se to nebude zamlouvat vaší partnerce, ale také váš výkon bude alkoholem rozhodně ovlivněn. Vyplatí se proto omezit konzumaci alkoholu a zaměřit se celkově na zdravější životní styl, a to se jistě projeví i na vaší erekci.

Namísto léků vsaďte na doplňky
Není třeba hned sahat po viagře, výkonnost může ovlivnit i celá řada kvalitních doplňků stravy. Vyzkoušejte cbd produkty, které se pyšní blahodárným účinkem na celý organismus, pomáhají vám odpočívat a posilují i celkovou pohodu a klid, který je pro kvalitní a pevnou erekci zásadní. I dostatečný spánek dokáže s kvalitou sexuálního života udělat divy.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,510 23,690
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma