Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes -3°C Skoro jasno

Co má společného Vévodkyně z Cambridge a finalistky České Miss?

Co má společného Vévodkyně z Cambridge a finalistky České Miss?
zdroj: tisková zpráva

Jednou z nejočekávanějších disciplín, zvláště u ženské části publika, bude přehlídka večerních šatů. Každý rok se finalistky představují v modelech renomovaných módních domů. Nikdy se jméno návrháře neopakovalo. Velkou zásluhu na tom má pražský butique Obsession, který představuje značku Temperley London.

Co myslíte, že mají společného Vévodkyně z Cambridge Kate Middleton, Demi Moore, Jennifer Lopez, Heidi Klum, Reese Witherspoon, Emma Watson, Beyoncé, Rihanna a finalistky České Miss 2012? Všechny si oblíbily britskou značku TEMPERLEY LONDON. Tento brand zaznamenal první velký úspěch před dvanácti lety na londýnském Fashion Weeku, kde sklidil vlnu nadšení a  Temperley London tak katapultoval mezi haute couture.

Čtěte také: Finále České Miss 2012: Oslava ženské krásy vrcholí

Za tuto relativně krátkou si tato značka stačila dobít srdce mnoha žen a dívek. Modely tohoto módního domu se vyznačují jednoduchou nadčasovou elegancí, která podtrhuje ženskost. Filozofie zakladatelky této značky Alice Temperley je dokonale ctít potřebu ženy. „Jsem spíše sportovní typ a preferuji v oblékání jednoduchost a eleganci, proto jsem nadšená, že se budu moci předvést divákům v těchto minimalistických a zatraceně sexy šatech z šedomodrého hedvábí zdobeného na předním díle jednoduchou ozdobou. Cítím se v nich naprosto přirozeně a skvěle,“ svěřila se jedna z finalistek Tereza Fajksová.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Značku Temperley London představuje butique Obsession a na tuzemském trhu se jedná o žhavou novinku. Majitelka tohoto luxusního obchodu Monika Ferby k tomu dodává: „Sledovala jsem tento brand již delší dobu a zároveň jsme chtěla našim klientkám poskytnout něco nového a proto jsem vsadila právě na nadčasovost této značky“.

O tom, která z finalistek získá největší sympatie a tím i titul  Česká Miss 2012 se rozhodne v průběhu slavnostního finálového večera. Ten se bude konat 31. března v Hudebním divadle Karlín.

Více informací o jednotlivých finalistkách naleznete na www.ceskamiss.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,140 23,320
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma