Dnes je čtvrtek 2. května 2024., Svátek má Zikmund
Počasí dnes 12°C Oblačno

Články autora

Srovnám.cz

Komerční sdělení

Velikonoční výslužka trochu jinak? Vykoledujte si místo pochutin menší poplatky za energie

Srovnám.cz 29. 3. 2018 INZERCE
Velikonoce jsou prošpikované tradicemi. Od půstu, přes beránka, až po pomlázku pro chlapce i tatínky, která má v závislosti na věku koledníka celou řadu podob. Na mladší ročníky čeká za básničku a vyšlehání odměna v podobě kraslice či čokoládového pamlsku, zatímco starší ročníky volí raději tekutou odměnu, za kterou je ale doma ve většině případů nepochválí. Co kdyby ale právě tatínkové zkusili zaběhnuté zvyky změnit a přinesli domů výslužku, za kterou dostanou pochvalu, protože z ní bude těžit celá rodina?
Komerční sdělení

Změnou dodavatele energií mohou domácnosti ušetřit tisíce korun ročně

Srovnám.cz 26. 3. 2018 INZERCE
Nedávný průzkum agentury STEM/MARK překvapivě ukázal, že Češi nevědí, jak snadné je změnit dodavatele energií, že probíhá pouze na papíře a že změnou mohou ušetřit nemalé částky. Agentura zpracovala průzkum Energetické gramotnosti obyvatel ČR za podpory Ministerstva průmyslu a obchodu.
Komerční sdělení

Permanentku na lyžování můžete získat i 'zdarma'. Stačí ušetřit na energiích

Srovnám.cz 1. 3. 2018 INZERCE
Lyžování patří mezi nejoblíbenější zimní sporty u nás. A i když nás často zima zklame velikostí sněhové nadílky, v lyžařských centrech tenhle problém většinou nebývá. Jenže s každým rokem se ze zimní dovolené na lyžích stává ekvivalent dovolené u moře. Když už máte všechnu potřebnou výbavu, pořád je tu strašák v podobě cen permanentek v jednotlivých střediscích, protože ty se rok od roku zvyšují. Podívejme se na ceny jednotlivých permanentek, ale také na způsob, jak si na ně lze snadno ušetřit.
Komerční sdělení

Nebojte se reklamovat vyúčtování energií – můžete ušetřit spoustu peněz

Srovnám.cz 10. 1. 2018 INZERCE
Stalo se to nejspíš každému. Podíváte se na fakturu za elektřinu či plyn a částka je mnohem vyšší než jste čekali. Řada lidí udělá tu chybu, že nad tím mávne rukou, případně si slibuje, že „tentokrát už opravdu půjdu jinam“ a brzy na nesrovnalost zapomene. Vy ale nad špatnými čísly rukou nemávejte a nebojte se ozvat s reklamací, protože většinou nejde o zlou vůli ze strany dodavatele, ale nějaký druh nedopatření.
Komerční sdělení

Jak ušetřit na vánoční dárky

Srovnám.cz 13. 12. 2017 INZERCE
Řada domácnosti si kvůli vánočním dárkům půjčuje, jiné pečlivě spoří v průběhu celého roku. A některé se prostě musí smířit s chudší nadílkou, protože není odkud brát. Pro někoho tak Vánoce představují spíš koncentrovanou únavu, ne zasloužený odpočinek v kruhu nejbližší rodiny. Minimálně s finanční stránkou Vánoc si samozřejmě můžete pomoci sami, pokud budete spořit po celý rok. Jenže, kde brát, když je třeba šetřit i na spoustu dalších pravidelných výdajů, kterou s sebou správa domácnosti nese?
Komerční sdělení

Budeme během letošní zimy utahovat kohoutky?

Srovnám.cz 6. 12. 2017 INZERCE
Přestože pro mnoho lidí představuje konec roku vítanou úlevu od pracovního zápřahu, zima s sebou zároveň přináší řadu událostí, které zatíží rodinný rozpočet. Naštěstí má i tento problém snadné řešení.
Komerční sdělení

Tři kroky k tomu, abyste snížili své měsíční výdaje

Srovnám.cz 14. 10. 2017 INZERCE
Televize, telefon, pojištění, elektřina, plyn… Položky, které každý měsíc ukusují z vašeho rozpočtu peníze, protože se bez nich v dnešní době prostě neobejdete. Spousta z nás si ale neuvědomuje, že by se na elektřině a plynu dalo výrazně ušetřit, a to jen volbou jiného dodavatele, který může nabídnout výhodnější ceny. 
Komerční sdělení

Někdy musíte svým nejbližším pomoct rozhoupat se… a ušetřit

Srovnám.cz 5. 10. 2017 INZERCE
Znáte situaci, kdy víte, že by někomu z vašich nejbližších pomohla nějaká změna, ale zdráháte se jim plést do života? Nebojte se a pusťte se do toho, vždyť kdo jiný, než člen rodiny a nebo blízký přítel by měl pomoci dobře míněnou radou? Můžete svému kamarádovi vysvětlit, že ten účes prostě není to pravé ořechové, případně poskytnout podporu přítelkyni, která se už půl roku rozhoupává, jestli si má pořídit to tetování, o kterém mluví snad od střední školy.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 2.5.2024 Exchange s.r.o.

EUR 24,970 25,090
USD 23,200 23,380
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma