Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Čím potěšit o Vánocích? Inspirujte se tipy na dárky od Dino Toys!

Čím potěšit o Vánocích? Inspirujte se tipy na dárky od Dino Toys!
zdroj: tisková zpráva

Vánoce jsou tu co nevidět, a vy stále ještě nemáte jasno, čím letos překvapíte svoje děti, příbuzné anebo přátele? Co může být receptem na dárek, který vykouzlí ten nejsladší úsměv na tváři? Jako inspirace mohou posloužit hry a hračky z dílny českého výrobce Dino Toys. Vybírat můžete z chytrých „deskovek“ pro hráče různých věkových kategorií, atraktivní zábavy pro malé parádnice ale i her, které jsou báječným parťákem na večírku. Všechny jsou k dostání v síti kvalitních hračkářství, obchodních center nebo na www.mojedino.cz.

HRY A HRAČKY PRO NEJMENŠÍ

Stylová Nancy cestovatelka

Panenka Nancyje nejlepší kamarádkou každé holčičky, která miluje dobrodružství a zábavu. Nancy teď vyráží na delší cestu po světě. Zavítá do New Yorku, Tokia, a nakonec do Moskvy. Na svých cestách se rozhodně neobejde bez stylové výbavy – slušivého oblečku, zvířecích mazlíčků a dalších nezbytných doplňků. Nancy měří 43 cm a je ideální společnicí pro děti starší 4 let. Vedle nové řady panenek cestovatelek přináší Dino Toys také půvabnou Nancy Křišťálovou princeznu.

Doporučená cena: od 999 do 1299 Kč

Cestovatelka_Tokio zdroj: tisková zpráva

Legendární Dostihy a sázky ve variantě Junior

Naučte děti poznat hodnotu peněz hravou formou. Pomůže vám v tom dětská varianta české klasiky Dostihy a sázky, která slaví úspěch už více než 30 let! Kromě speciálně přizpůsobených pravidel se dětem zalíbí i postavičky poníků a žetony s potiskem. Hráči při hře nakupují zvířátka a výbavu, a přitom musejí dobře hospodařit se svěřenými financemi. Děti do 5 let mohou hrát jednodušší verzi bez peněz. V nabídce Dino Toys naleznete také klasickou verzi Dostihy a sázky a Dostihy a sázky Cestovní.

Doporučená cena: 329 Kč

Dostihy a sázky Junior_hra zdroj: tisková zpráva

STRATEGICKÉ HRY PRO ŠKOLÁKY

Legendární Kamionem po Evropě v trendy obalu

„Deskovka“, po které v 80. letech toužili snad všichni dospívající kluci, se znovu vrací na scénu! Kultovní „kamiony“ přijíždějí ve velkém stylu – v pojetí Dino Toys mají nový obal a designovou úpravu. Cíle hry ovšem zůstávají stejné. Vydejte se s nákladem do evropských měst, buďte při jeho dopravě nejrychlejší a utržte co nejvíce peněz. Pak na vás čeká opojné vítězství!

Kamionem po Evropě vjela do československých hračkářství poprvé v roce 1988. Výrobce se tehdy inspiroval německou „deskovkou“ Auf Achse, která získala prestižní ocenění Spiel des Jahres 1987. Hra vyniká chytlavou přepravní strategií, ale maminky určitě ocení i to, že formou zábavy naučí jejich děti vztahu k penězům.

Doporučená cena: 549 Kč

Kamionem po Evropě_komplet_2_archiv Dino Toys zdroj: tisková zpráva

Taktizování s žabí královnou

Dalším hitem Dino Toys je oblíbená zábava pro celou rodinu Kvak! Hra má jednoduchá pravidla, do kterých hráči proniknou během několika minut. Ale nenechte se zmýlit – je to taktická hra, která svým principem může připomínat šachy, jen doplněné o prvek náhody. Na hracím poli o 64 kartičkách můžete rozehrát důmyslnou strategii při dobývání rybníka se svou žabí královnou. Kvak! nadchne začátečníky, ale i zkušenější hráče, kteří „rozjedou“ taktickou bitvu o vítězství. Proměnlivý herní plán nabízí nepřeberné množství kombinací a strategií, díky tomu má hra pokaždé jiné tempo a napínavý průběh.

Doporučená cena: 599 Kč

63143 4 hra_bez_pozadi zdroj: tisková zpráva

HRY PRO DOSPĚLÉ

Pizza párty udělá z vašeho večírku akci roku

Horká novinka Dino Toys, která aspiruje na to, stát se jednou z nejžádanějších her letošních Vánoc! Otevřete si doma vlastní pizzerii a nezapomeňte při tom uspořádat na uvítanou pořádný večírek. Obojí zvládnete hravě s „deskovkou“ Pizza párty, která je přímo k nakousnutí. Roztočte šipkou a těšte se, kterou pizzu ochutnáte. Pod každou příchutí se skrývá jiný úkol. Vyhrává ten, kdo se dostane do cíle jako první a ustojí všechny nástrahy. Pizza párty je hra, u které se nepřestanete smát!

Doporučená cena: 499 Kč

Pizza Party_hra zdroj: tisková zpráva

Explosive Love: pozor, žhavé!

Uvažujete-li o něčem, co vpustí svěží vítr do vašeho milostného života nebo „odzbrojí“ vaše přátele na silvestrovském večírku? Trefou do černého bude oblíbená karetní hra Explosive Love. Kdy si váš partner připadá nejvíce sexy? Jaký byl váš nejtrapnější milostný zážitek? Jaká jsou vaše tajná milostná přání? Jiné otázky než ty na tělo nečekejte. Při hraní Explosive Love to bude pořádně jiskřit! Hra obsahuje 50 hracích karet s 300 otázkami. Pikantní detaily, které vám byly dosud utajeny nebo jste se na ně neodvážili zeptat, budete společně odkrývat hned v pěti různých variantách hry.

Doporučená cena: 379 Kč

kopie z Explosive Love_hra zdroj: tisková zpráva


O DINO TOYS

Dino Toys – známka české kvality

kopie z logo DINO TOYSRodinná česká firma Dino Toys patří k předním výrobcům puzzle, deskových her, karet a dalších hraček v České republice i na Slovensku. Výrobce si velmi pečlivě hlídá kvalitu a je držitelem značky Bezpečná a kvalitní hračka. Sleduje nejnovější trendy v celosvětovém měřítku. Velký důraz klade také na hravý design a vývoj her, které vychovávají a hráče od útlého věku až do dospělosti, a v každém věku mu tak nabízí adekvátní hru pro rozvoj motorických a myšlenkových dovedností. Výroba většiny produktů Dino Toys probíhá v Mnichově Hradišti. Největšího úspěchu dosáhla firma s hrou Dostihy a sázky, které se dosud prodalo více než 2,5 milionu kusů. Mezi bestsellery patří také hry Člověče, nezlob se!, Pojď si hrát, Kris Kros nebo „retro“ plastová Tatra 148 na pískoviště, která se letos rozrůstá o novou kolekci hraček na písek. Více na www.mojedino.cz


 

SOUTĚŽ

Zapojte se s námi do soutěže a vyhrajte 1x Dostihy a sázky Junior, 1x hru Kvak! a 1x Pizza Party od Dino Toys. Nápovědu pro odpovědi naleznete na www.mojedino.cz

Anketa: DinoToys

Hlasování již skončilo.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma