Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Zataženo

Chcete nastartovat svůj byznys během rodičovské, ale nevíte jak na to? Založte si e-shop

Chcete nastartovat svůj byznys během rodičovské, ale nevíte jak na to? Založte si e-shop
zdroj: Tisková zpráva

Stále více žen během rodičovské dovolené rozjíždí vlastní podnikání na internetu. Ne všechny ale vědí, jak takový e-shop založit a začít na něm vydělávat. Pokud patříte mezi ty, které to láká, navštivte největší český e-commerce veletrh Reshoper. Odborníci a provozovatelé úspěšných českých i zahraničních e-shopů vám rádi předají své know-how.

Už dávno neplatí, že podnikání je jen pro muže. Právě naopak! Zejména prostředí e-commerce je pro ženy jako stvořené – je flexibilní a podnikatelské možnosti v něm neznají meze. Hravě tak zvládnete rozjet svůj byznys i během rodičovské dovolené. 

Rady a tipy, které na internetu nenajdete

Kdo vám s podnikáním poradí lépe než majitelé prosperujících e-shopů či odborníci v oboru? Zapište si do diáře důležité datum – 13. dubna 2022, kdy se uskuteční již čtvrtý ročník největšího českého e-commerce veletrhu Reshoper

O své know-how se podělí přední české i zahraniční firmy, které podnikají v těch nejrůznějších oblastech e-commerce. Přijďte si poslechnout důležité rady, tipy a zkušenosti, které vás dovedou k úspěšnému byznysu. Zaměří se nejen na to, jak se samotným e-shopem začít, ale také jak zvýšit jeho zisky, vytvářet marketingové kampaně či zlepšit logistiku.

_DSC0160 zdroj: Tisková zpráva

Jde rodičovská s podnikáním ruku v ruce? Určitě ano!

  1. Přes den maminkou, po večerech podnikatelkou
    S vlastním e-shopem můžete pracovat z pohodlí domova a je jen na vás, jak si rozvrhnete svůj čas a povinnosti. Přes den se můžete v klidu věnovat péči o dítě a domácnost, večer pak naplno rozjíždět svůj byznys. 
  2. Seberealizace na rodičovské? 
    A proč ne. V e-commerce můžete podnikat naprosto s čímkoliv. Zajímáte se o přírodní kosmetiku, dekorace interiérů a exteriérů nebo dokonce sama ráda háčkujete, vyrábíte bižuterii či malujete? Tak na nic nečekejte! Vlastní internetový obchod vám otevře neomezené možnosti. 
  3. Přilepšíte rodinnému rozpočtu 
    Pouze z rodičovského příspěvku se ve většině případů bohužel vyžít nedá. Řada maminek je tak finančně závislá na partnerovi. Pokud si chcete vytvořit finanční polštář pro případ nouze či zadní vrátka pro dobu, kdy se budete rozhodovat, zda se vrátit do původního zaměstnání, není nic snadnějšího než začít podnikat ve světě e-commerce.
  4. Mateřská a rodičovská = nejlepší čas, kdy rozjet svůj byznys
    Právě toto období je nejvýhodnější pro zahájení podnikání i z daňového hlediska. Tedy v případě, že se vydáte cestou OSVČ. Jako maminka pobírající rodičovskou budete podnikat na vedlejší činnost, ze které plynou jisté výhody. Během prvního roku nemusíte platit žádné zálohy (např. zdravotní a sociální pojištění). Ty se vám vypočtou až druhý rok podnikání, a to jen v případě, že vaše roční příjmy přesáhnou státem stanovenou částku (v roce 2022 – 93 387 Kč). 
Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma