Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Češi patří v nakupování na e-shopech ke světové špičce

Češi patří v nakupování na e-shopech ke světové špičce
zdroj: Photo by Brooke Lark on Unsplash

Podle posledních průzkumů nemáme v Evropě konkurenci v nakupování přes internet. Obliba tuzemských e-shopů strmě roste také díky trendům na poli tuzemské e-commerce, které celý proces nákupu na internetu zjednodušují a přizpůsobují zákazníkovi.

Z osmi milionů Čechů, kteří využívají internet, jich šest milionů nakupuje online. V rámci Evropské unie se tak už několik let držíme na předních příčkách. Online nákupům pak v Česku jednoznačně vévodí ženy. Nejvíce si kupují oblečení, kosmetiku, parfémy a v poslední době strmě roste i online prodej šperků. Naopak muži na internetu nejčastěji utrácí za elektroniku. E-shopy se neustále snaží posouvat své služby vpřed a celý proces maximálně zjednodušit. Mezi poslední trendy pak patří odložená platba. Jaké jsou její hlavní výhody?

Zaplatíte až po vyzkoušení
S MALL Pay jednoduše nakoupíte už dnes a zaplatíte až 14 dní po doručení objednávky. S odloženou platbou jsou tak mnohem pohodlnější hlavně online nákupy oblečení. Boty, šaty nebo kalhoty si můžete vyzkoušet v pohodlí domova, projít se v nich a zjistit, jestli se v nich cítíte pohodlně i delší dobu. Služba Mall Pay je zcela zdarma. Za každý nákup, při kterém je využita tato možnost platby, získáváte body, které pak můžete vyměnit za skvělé slevy ve vašich oblíbených internetových obchodech.

Kde můžete s novinkou nakupovat?
Celý proces nákupu s odloženou platbou je jednoduchý a rychlý. Stačí nakoupit v obchodě, který tuto službu nabízí. Přehledný seznam e-shopů najdete na stránkách MALL Pay. Nechybí tu obchody s kosmetikou, parfémy, módou nebo zdravou výživou.

Jak odložená platba funguje
Objednávku provedete jako obvykle s tím rozdílem, že v košíku u volby „Doprava a platba“ zvolíte možnost „Odložená platba MALL Pay“. Obchodník váš nákup hned expeduje a doručí, aniž byste cokoli platili. Že se blíží datum splatnosti vám MALL Pay připomene upozorněním SMS zprávou nebo e-mailem. Zároveň však máte seznam všech svých nákupů přehledně zpracovaný v klientské zóně MALL Pay.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma